NovinkyPCPS5Xbox Series X

Unikla mapa Resident Evil Village. Co vše prozradila? | Novinka

Ač se to tak nemusí zdát, do vydání nového dílu Resident Evil Village zbývá posledních pár týdnů. Před samotným vydáním hry nás ještě čeká poslední konference a jedno velké demo. Nebyl by to ale internet, kdyby fanoušci pořád nehledali jakékoliv zákulisní novinky, nebo leaky. A teď se na Redditu objevil pořádný leak. Světlo světa spatřila mapa nové hry Village. Co všechno nám prozradila?

Resident Evil Village to bere na jiný level

Už při prvním pohledu na mapu zjistíte, že to není žádný prcek. Lokací bude zřejmě ve hře pořádná kupa. Na mapě je vidět samozřejmě zámek z už známých trailerů a nechybí ani zámek lady Dimitrrescu. Vedle jejího zámku se ještě nachází Beneviento House. Už z názvu hry je jasné, že se budeme taky pohybovat v nějaké vesničce a ta na mapě zabírá celý její střed. A teď přichází to zajímavé. Jasně, všichni počítáme s Heisenbergovou továrnou (We need to cook, Jesse!), ale co je, k sakru, vedle ní? Nějaká moc fajn lochneska? Tak či tak to vypadá na solidní porci lokací a asi není důvod si nemyslet, že nebudeme mít možnost navštívit každou jednou z nich.

Co na mapu říkáte? Překvapily vás nějaké lokace? A nejste už z těch nových informací moc přehypování? Každopádně se ještě můžete těšit na nové informace z připravované showcase. Tahle konference je plánována už na 15. dubna a měli bychom se dočkat posledních velkých novinek. Pak už přijde jen demo a slavnostní vydání hry. Těšíme se? Už máte předobjednáno?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button