NovinkyPC

Wargame: Red Dragon dostane po pěti letech nový národ | Novinka

Už je tomu skoro 5 let, co byl do strategické hříčky Wargame: Red Dragon přidán nový obsah. Naposledy se do třetího dílu legendární Wargame série podívala vojska Jugoslávie a Finska. Od té doby se Eugen Systems věnovali dvou dílům Steel Division, které převedlo mnoho herních mechanik z Wargame do druhé světové války a to jak na západní tak i na východní frontu. Teď se ale studio rozhodlo oznámit nové DLC, které do hry přinese armádu Jižní Afriky.

Proč se tedy Eugene Systems rozhodli do své hry zakomponovat nové rozšíření?

Jak dokonce řekli ve svém oznámení na Steamu, tak největším důvodem jsou nový hráči, kteří v průběhu let tuto suprovou hříčku objevili. Nováčci pak přibývali hlavně tento rok, kdy byl Wargame: Red Dragon dvakrát dostupný zdarma na Epic Store. Dává tedy smysl, že se Eugene Systems rozhodli navrátit do studené války, ve které se hra odehrává.

Co má nové DLC nabídnout?

Jak už jsem psal, dostaneme balíček s SADF, neboli s Obranými složkami Jižní Afriky. Armáda se vyznačuje hlavně kolovými a rychlými vozidly, jako jsou třeba známé Casspir nebo Ratel. Dostupné budou samozřejmě i tanky Olifant nebo bombardér Buccaneer. Dohromady by měl balíček nabídnout přes 90 jednotek. To samozřejmě doprovodí Anglický dabing s africkým přízvukem a Afrikánský dabing. Zatím sice nevíme, kdy si za SADF budeme moci zahrát, měli bychom se to ale dozvědět brzy.

Vozidla Jižní Afriky byly také nedávno přidány do War Thunderu

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Back to top button