MAGlajzNovinkyPC

Maglajz | #11. týden | Gamesmag

Copak to zří oko mé? Není to snad další neděle? Není to snad další Maglajz? Něco mně říká, že je potřeba dát trošku dokupy novinky z herního a filmového světa. Oznámení se na nás pálí ze všech stran, leakují nám informace, vycházejí nové hry, přicházejí nečekané updaty o vývoji her. Nebojte se drazí, milí. My si našich věrných čtenářů vážíme víc než vlastních životů! Tak uvařte nějaké fajn kafíčko a mrknem na to co se nám odehrálo za poslední týden!

The Day Before pořád neodhaluje svoje karty | Maglajz tip

Někde v zákoutí se nám právě teď peče nová MMORPG hra pod názvem The Day Before. Moc toho o hře zatím nevíme. Měli jsme pár screenů, nějaké krátké video či teaser. Tenhle, na první pohled, klon The Division zatím nepřišel s ničím extra bombastickým. Tentokrát jsme ale dostali free roam projížďku po mapě. Brodění se bahnem až připomíná MudRunnera. Prozatím to vypadá na mix různých her a na výsledek si musíme ještě počkat. Prozatím to ale vypadá fakt luxusně!

The Crew přináší nový car pack

Pokračujem na čtyřech kolech. Teď už ne v bahně ale na pořádné asfaltce. Vyměníme off-road za Bentley a proženeme se New Yorkem s dalšími vozy. Ubisofťácké The Crew 2 neustále dostává pravidelný obsah a teď se dostalo na dodatek s názvem The Agency. Dostaneme za úkol zničit tajnou agenturu a pomoct nám v tom mají řádně naleštěné káry. Dodatek je online od 17.března v rámci právě probíhající 2 sezóny.

Hodinka a půl povídání s vývojáři Conan Exiles

Jste fanoušci Conan Exiles? Zajímá vás co hru čeká, co za novinky se objeví a na čem devs ze studia Funcomu zrovna makají? Máte štěstí, protože právě Funcom si pro nás připravil hodinu a půl dlouhý stream, na kterém představili různé novinky, úpravy a updaty co se pro Conana chystá. Hlavní zaměření se týkalo vylepšení výkonu hry na současných konzolích!

Vyšel nám Monster Truck Championship

Hele závodních her není nikdy dost. Jasně na trhu máme od Need for Speedů, přes Forzu, Formule nebo The Crew spoustu obsahu. Ale tady se bavíme o trošku jiném odvětví. Toto jsou Monster Trucky! A Monster Trucků není nikdy dost! Obrovská síla pod kapotou, destrukce automobilů, skoky s 5 tunovým obrem. To zní jako zatraceně šťavnatá zábava! Pokud hledáte něco funky a na pár hodinek po večeru, mrkněte na Monster Truck Championship!

Wreckfest a další měsíční update

Existuje pár věcí, které jsou jisté. Smrt a daně. K tomu ale dokážu přidat ještě jednu další! A to je měsíční update od Wreckfestu. Tahle výborná náhrada FlatOutu měsíc co měsíc přidává do hry nový obsah. Občas nějaké nové auto, autobus, nový stadion nebo kompletně nový turnaj. Jestli hledáte hru, která dostává neustále nový a nový obsah a rádi lítáte z auta předním sklem. Vítejte v pekle.

Nová válečná strategie Warpath s úžasným live action trailerem

Kvalitní, válečné strategie to je vždy lahůdka, kterou si nechám líbit. Právě proto mě obrovsky zaujal trailer na Warpath. Tahle IOS hra je momentálně už venku ale stylem, kterým se hra prezentovala v traileru mě kompletně uchvátil. Vidět takto detailní a dost dlouhý trailer na mobilní hru se tak často nevidí. A pokud nejste fanoušci mobilního hraní, z filmového hlediska je třeba ocenit snahu a práci za tímto trailerem. Prostě wau.

Better Call Saul! Teda Nobody..

Pokud nežijete vysloveně pod kamenem ale pouze v lockdownu nebo karanténě určitě vám neunikla, byť jen malinká zmínka, o nadcházejícím filmu Nobody. Hlavní roli si tam zahraje Saul Goodman, teda pardon Bob Odenkirk. Vypadá to, že se konečně odstřihl od prodávání modrého perníku a praní peněz v asijských manikérových salónech. Vypadá to, že by si přál žít poklidný život, jak to už tak ale chodí, nejde to podle plánu. Mám pro vás záběry jak se Saul dostává do formy pro natáčení filmu, který si už odbyl svou premiéru na Ukrajině!

Dočkáme se pokračování Life is Strange!

Silně zabarvené story driven hry máme asi všichni v oblibě. Minimum gameplaye, spíš filmové vyprávění, pořádný plot twist. Jednou za čas není na škodu vypnout ty high end FPS střílečky, nechat ty fortnajty a DOOMy za sebou a mrknout se na nějakou kvalitní high school zápletku. V novém díle bychom měli mít možnost číst lidem myšlenky a také je ovládat či měnit. Life is Strange: True Colors dorazí už 10.září letošního roku!

Formulový dokument Drive To Survive představil 3 sérii

Snaha přiblížit svět Formule 1 i nezaujatým lidem je poslední dobou ze strany FOM obrovská. I z toho důvodu se před dvěma lety rozhodli pustit štáb Netflixu přímo do garáží všech závodních týmů a nechat nahlédnout lidi do toho jak funguje královna motorsportu. Pokud máte rádi obrovské a přehnané drama, rychlá kola a platíte si Netflix, stojí tahle dokumentární série určitě za vyzkoušení!

To bychom tak nějak měli za sebou. Bylo toho ale dost co? Nálož novinek jako blázen. Jo beru máme tady dost závodních titulů ale kdo by se zlobil? Nové Life is Strange zatím nevypadá vůbec špatně a na Day Before se vyloženě těším. To pro tento týden máme a uvidíme se další neděli. Tak čau, lidi!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Back to top button