NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

It Takes Two láká dalším trailerem | Novinka

Už jste někdy přemýšleli, že byste zachránili chátrající vztah hrou? It Takes Two dalším trailerem s názvem We are Better Together láká páry, aby si hru zakoupily. O prvním traileru jsme vás informovali zde. Čím více se nám blíží datum vydání, tím více toho o hře víme. Důležité bude s vaším spoluhráčem co nejvíce spolupracovat, abyste dosáhli kýženého cíle – herní pár Cody a May se totiž snaží proměnit se z panenek zpět v lidi.

V dalším traileru si můžeme všimnout, že hra bude vážně výzva a sólo play nebude možnou variantou. Grafika vypadá krásně pohádkově, výzvy by měly být bohaté a kreativní. Navíc hra odhalila, že postavy budou získávat nové a nové schopnosti. Ty budou posouvat hranicemi interaktivního vyprávění. A jelikož hlavní téma je spolupráce, možná hra vážně pomůže uvadajícím vztahům získat novou energii do dalších dnů.

Hra It Takes Two vyjde už 26. března 2021, takže si neváhejte na Steamu zajistit přístup a hlavně si dobrodružství pořádně užijte.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button