NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

EA přinese zásadní update do FIFY 21

Pokud patříte mezi fotbalové nadšence a především hráče FUTka 21 tato zpráva je přímo pro Vás. EA pod palbou kritiky ze všech stran díky kauze jejich mikrotransakcí přistupuje k razantní úpravě svého nejhranějšího režimu FIFA Ultimate Team.

Vlastní kontrola nad hrou?

Podle posledních patch notes, které EA oznámilo to vypadá, že do hry budou implementovány 2 zásadní novinky. Ta první je možnost kontrolovat svou hrací dobu – tzv.Playtime. Tento nástroj vypadá jako perfektní způsob pro rodiče jak mít pod kontrolou své ratolesti během online hraní. FIFA Playtime vám dovolí plně nastavit kolik zápasů ještě můžete odehrát

Druhý výrazný prvek nové funkce FUTka je nastavení limitu pro zakoupení jejich FIFA Points. Každý z nás kdo hrál FUT alespoň pár minut jistě narazil na in-game shop, kde můžete za reálné peníze nakoupit in-game měnu a vyměnit ji za neomezené množství balíčku, ze kterých pak taháte ty lepší hráče. Ano simply pay-to-win mechanika. Podle patch notes tak FIFA Playtime dovolí limitovat počet FIFA points, které budete moci nakoupit a dokonce vám ukáže kolik jste už pointů nakoupili.

Krok správným směrem?

Otázkou stále zůstává jestli to EA myslí dobře nebo to je pouze nějaký krok k umírnění celého flamu, který se nyní okolo mikrotransakcí ve FIFĚ vede. Pokud náhodou nevíte o co se přesně jedná, náš článek o tom pojednává zde. Hráči tímto dostanou do ruky jakýsi kontrolní nástroj, který je ale stejně nebude nijak limitovat. Vše záleží jaký bude strop nakoupení pointů, a jak to vlastně celé bude fungovat. Co na to říkáte? Patříte mezi hráče FUTka? Hrajete aktuální ročník FIFY? Dejte nám vědět!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button