NovinkyPC

Vyšel trailer na hru Elyon | Novinka

Akční MMORPG hra Elyon (dříve známá jako Ascent: Infinite Realm) se blíží. Tvůrce, společnost Krafton, ve spolupráci s Kakao Games vydali tzv. Media Showcase Trailer. Hra se bude zaměřovat na dynamický boj mezi dvěma státy – Vulpin a Ontari. Hráči budou ve hře používat různé bojové kombinace, ale pozor, hra samotná u některých schopností nebude zaměřovat nepřítele. Nutno podotknout, že Elyon bude pouze na PC.

O čem bude Elyon?

Velká archa známá jako Inventus se vydává na cestu do ráje Elyon. Expedici zastavují mechanické bytosti, které si říkají Dark Apostoles (Temní Apoštolové). Vy budete těmito apoštoly uneseni na jejich loď. Moudrá královna Maria Neishar ale vede expedici, která má za úkol vás i ostatní unesené zachránit s tím, že použije i sílu stromu Sefiroth.

Hra slibuje velice obsáhlý soubojový systém, plný různých, až extravagantních dovedností. Navíc se tyto dovednosti budou moci kombinovat a bude zde i možnost použít různé artefakty, runové kameny nebo další bojové funkce. Hra potvrzuje, že hráči budou potřebovat i umět strategizovat před souboji. Bude zde také možnost PvP.

Nutno zde podotknout, že hra má stejný název jako stejnojmená hra Elyon, která je také online MMORPG. Proto zde upozorňuji, ať si při jejím hledání dáváte pozor a zadáváte spíše starší název Ascent: Infinite Realm. Zkoukněte trailer na další mlátičku plnou kouzel a technologií.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button