NovinkyPCPS4Xbox One

Vyšel oficiální gameplay Magic: Legends | Novinka

Tak je to konečně tady, vyšla první ukázka Magic: Legends, kteřé rozšíří svět akčních MMORPG a vypadá to, že velice podstatně. Vývojáři z Crytpic Studios totiž očividně pracují na něčem, co může možná překonat i velice vzhledově podobné Diablo. Hra navíc vyjde kromě PC i na PS4 a Xbox One. Na své si přijdou tedy skoro všichni hráči, kromě hráčů Nintenda.

O čem hra bude?

Stanete se tím, čím všichni hráči Magicu vždy přáli být – Planeswalkerem. Ten bude libovolně používat svoje kouzla. K tomu ale bude potřebovat manu a dobře udělaný balíček karet. A jelikož jste zkrátka Planeswalker, kam přijdete, tam to zlikvidujete. Navíc hra garantuje, že se octnete u známých postav.

Pokud jste znalý světa RPG, tak už nyní tedy tušíte, že vás bude čekat ze začátku náročný trénink, poznávání hry a sbírání zkušeností. K tomu vám pomůže hromada misí. Hlavní výzvou je ale spojení bojových prvků s karetním systémem.

Než se totiž vydáte zmíněné mise plnit, musíte si postavit pořádně silný balíček, který bude určovat i schopnosti. Ze začátku budete mít 12 karet a do každého boje dostanete náhodou 4. Jen tak pro informaci, do každého boje dostanete jiné karty, takže pokud by se vám náhodou stalo, že budete mít řekněme za dva boje dvě stejné karty, tak je možné, že bude na úplně jiném tlačítku, což může přivodit docela i chaos pro hráče.

Co se týká many, bude se orientovat podle toho, na jaké schopnosti se budete specializovat. Řekněme, že budete stavět modro-zelený balíček. Váš manapool tím bude automaticky rozdělen na 50% zelené magie a 50% modré magie.

Bude to hra pay to win?

Na tuhle otázku nedokážu zatím úplně odpovědět, ale vypadá to, že peníze svou roli mít budou. Hru si samozřejmě stáhnete zcela zdarma a na jejím začátku si vyberete jeden ze základních charakterů. Během hraní bude i možnost získat herní peníze, což vám pomůže otevřít jiné třídy postav. Nicméně, pokud si zaplatíte, budete je mít o dost dříve a nejspíš díky tomu budete mít i lepší karty v balíčku, což vám hru usnadní.

Beta vyjde už 23. Března 2021 tak se na ni prozatím nalaďte trailerem.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button