NovinkyPC

Nová sezóna pro Warzone a Cold War je tu | Novinka

Oh shit.. Here we go again. Ale vážně, už ani nevím, kdy naposledy jsme neinformovali, že nějaká hra oznamuje další sezónu, další battlepass nebo další update. Možná jsem jen v nějaké bublině, která se točí jen a pouze okolo nových sezón. V každém případě už 25.února se Warzone a Cold War přehoupnou do své druhé sezóny. Ale vážně, co pro nás nová sezóna chystá?

Zombíci, operátoři, zbraně, nová sezóna je tady

Adlera nám zajali, a proto Woods rekrutuje squad, aby ho získali zpět ze spáru Stitche. Během jejich dobdrodrůža ale narazí na někoho kdo se jmenuje Kapono “Naga” Vang. No tak či onak, trailer, který nám pustili do světa teasuje dost zajímavé věci. Přidání kuše je už teď dost diskutované téma. Další zajímavou hračkou vypadá minigun nebo jízda na motorkách. Do hry přibudou 4 noví operátoři a 6 nových zbraní. A nezapomene se ani na zombíky, buďte bez obav. Activision teasuje masivní a dosud neviděný upgrade celého zombie masakru. Pokud byste měli zájem o další info, na webu Activisionu je kompletní briefing.

Double XP víkend před koncem sezóny

Activision chce trošku potahat ještě konec první sezóny, a proto ode dneška do 22.února bude ve hře aktivní double XP boost a taky double XP battlepass boost. Pokud teda ještě nemáte vymaxované svoje zbraně, operátory nebo dokončený battlepass, tak doporučujeme tento víkend dodělat, co je třeba. Druhá sezóna je za rohem!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button