HryNovinkyPC

SCUM dostal Dead Water update! | Novinka

Online survival hra SCUM z roku 2018 se dočkala dalšího velkého updatu, tentokrát s podtitulem Dead Water. A když říkám velkého updatu, tak to asi není to správné slovo, tenhle update totiž ovlivnil celou hru. Projdeme si tedy spolu změny hry od studia Gamepires. Největší novinkou je samozřejmě rozšíření mapy. Ta byla rozšířena o spoustu nových sektorů jako jsou nebezpečné hory, chladná tundra, ale i nové ostrovy. K nalezení je také více bunkrů k ukrytí a další vychytávky.

Na jihu přibyl úplně nový ostrov. Na ten se můžete kdykoliv podívat, ale buďte připravení, že přežít tam není úplně jednoduché. Do hry přibyla také fabrika na cihly, továrna na zbraně, malá loděnice a pila. Velkou úpravou si taky prošlo počasí. Vylepšení se tedy dočkaly mraky, šance na déšť, den a noc atd. Velkého vylepšení se dočkali i tzv. měsíční cykly. Podle počasí, mraků atd. bude v noci zvýšená viditelnost díky měsíčnímu svitu. Tato úprava je především grafická, ale systém nebude o mnoho víc zatěžovat díky upgradu hry na Unreal Engine 5. Do SCUM přibyly díky Dead Water i motorové čluny, paddleboardy a plachetnice.

Je zvýšen taky výskyt nebezpečných žraloků, kteří se nebudou bát hráče napadnout v jakékoliv chvilce. Pokud náhodou spadnete z lodi, budete si moct tohoto tvora prohlédnout z bezprostřední blízkosti. Do hry také přibylo rybaření, které drasticky ovlivnilo veškerý systém přežití ve hře. Aby se vám to však neusnadnilo až moc, byly přidány i zombie hordy! Ano přesně tak, kde je jeden zombie, tam jich počítejte i víc! Novinek je ve SCUM Dead Water spousta, takže neváhejte a zamiřte do hry, abyste si vše maximálně užili!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button