AnimeNovinky

Kimetsu no Yaiba vydal trailer k 2. sérii

Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer) vydal trailer ke své 2 sérii. Trvalo to dlouhé dva roky ale konečně se dočkáme pokračování tohoto skvěle zpracovaného anime. Pokud jste o tomto anime ještě neslyšeli, tak rychle 1. sérii zkoukněte. Kimetsu získal ocenění „Best Anime“ award v roce 2019 na Newtype Anime Awards, ale také získal ocenění „Anime of the Year“ v roce 2020 od Crynchyroll Anime Awards.

Demon Slayer je jedno z těch druhů anime, které prostě připoutají a nepustí.  Je skvěle zpracováno modernějším animovaným stylem. Nejdůležitější a nejlepší je ale ten příběh. Hned první epizoda, která představí dvě hlavní postavy je důvod, proč je nutné zkouknout na posezení celou sérii. Rozdělení světa, schopností, hlavních postav, výcviku, démonů nebo rodiny. Kimetsu no Yaiba obsahuje úplně všechno co si člověk představí pod pojmem shonen anime.

Nutno zde také připomenout, že mezi 1. a 2. Sérii je ještě film Kimetsu no Yaiba The Movie: Mugen Train. Film byl zatím jen v japonských kinech, a do světa se ještě nedostal, tudíž jej nemůžeme pořádně ohodnotit. Nicméně recenze od japonských fanoušků jsou velice pozitivní a slibují neskutečný nářez. Není se čemu divit, film se totiž stal 4. nejvýdělečnějším filmem v Japonsku pro rok 2020.

O čem Kimetsu no Yaiba je?

Ve světě, ve kterém žije hlavní hrdina Tanjirou se svou sestrou Nezuko a dalšími sourozenci, žijí i démoni. Ti se objevují ve světě celkem běžně, pravidelně lidi vraždí, děsí nebo týrají jakýmkoliv jiným způsobem. Celá rodina hlavních postav žije hezky od ostatních. Na samotě u lesa a od té doby co zemřel Tanjirův otec je hlavou rodiny on. K tomu mu pomáhají i okolní lidé, pro které třeba občas spraví střechu nebo jim přinese nějaké dřevo z lesa.  Jednoho dne se Tanjirou vrátí domů a uvidí celou svou rodinu povražděnou. Jediný kdo tento masakr přežil je jeho sestra Nezuko, která je ale proměněna v démona. A tak se vydává za trenérem lovců démonů s jasnými cíly. Stát se zabijákem démonů a zjistit jak přeměnit svou sestru zpět na člověka.

Užijme si preview trailer a věřme, že v roce 2021 se tu objeví celá druhá série.

https://www.youtube.com/watch?v=t32MGb__Geo&feature=youtu.be

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button