HryNovinkyPC

Je tu další survival management hra, Sheltered 2 | Novinka

Survival management simulator Sheltered 2 od vývojářského studia Unicube ještě nemá pevné datum vydání. Oficiálně nám bylo sděleno pouze Coming Soon, takže si nejspíš, někdo dělá z hráčů jen legraci. Nicméně tato hra je velice pěkně zpracovaný RPG simulátor, který asi nebude ničím převratný, ale může vás teoreticky připravit na apokalypsu.

O čem je Sheltered 2?

Je to už dvacet let, co svět skončil. Poslední lidé se roztříštili do nepřátelských frakcí a nyní je vše na vás – budete nepřátele porážet, nebo se s nimi spojíte? V návaznosti na předchozí díl z roku 2015, přináší Sheltered 2 nové výzvy a více strategických prvků. Vaším úkolem je vybudovat svou frakci, získat dostatek zdrojů a zbavit se jak přírodních, tak lidských hrozeb. Osudným se vám navíc může stát vše, od hladovění a dehydratace přes otravu radiací po nepřátelské nájezdy.

Pro váš úspěch je především rozhodující dobrá základna. Rozesílejte expedice za poznáním rozlehlé pustiny a navazujte vztahy s ostatními. Nebo se připravte a zničte je. Obchodujte se zdroji, díky čemuž budete rychleji růst a prosperovat, nebo kraďte zdroje ostatním hráčům. Hra všechno nechá na vás, vaším hlavním úkolem je ale přežít.

Hra vypadá velice příjemně, ne moc náročně a především hrozně zábavně. Kdy jindy můžete v apokalyptickém světě ničit ostatní a stavět skutečný přístřešek na přežití. Zkoukněte trailer a začněte se těšit, protože tohle vypadá sakra dobře.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button