NovinkyPCXbox Series X

Redfall – V městě plném upírů je jen nepatrná šance na přežití. Nebo se pletu?

Redfall je připravovaná open world FPS hra ze stáje Arkane Austin. Vývojářská firma si udělala jméno hlavně díky titulům Dishonored a Prey. Na hru se můžeme těšit v létě roku 2022, hrát se bude na PC a konzolích Xbox nové generace a v den vydání ji najdete i ve službě Game Pass. Takže určitě máme další důvod, proč si členství prodloužit, nebo rovnou založit.

Redfall potřebuje zachránit. Máte na to ?

Malý ostrov, na kterém stojí město Redfall, čelí veliké hrozbě. Je totiž zamořený upíry, kteří zastínili Slunce a z obyvatel si udělali buď hostinu, nebo posluhovače. A i z posluhovačů bude jednou sváča. Upíři, zdá se, nevznikli přirozeně, ale jsou výsledkem nepodařeného experimentu, a tak se ale najdou lidé, kteří je uctívají a považují za boží trest. Asi tušíte, co bude vaším úkolem. Pročistit město, prostřílet se hordou krvežíznivých monster a magorů, kteří je uctívají, a zachránit svět. Brnkačka na nedělní odpoledne.

Anti-upírské komando

Bude zcela na vás, zda si hru vychutnáte sami a celou slávu si necháte pro sebe (hamouni), nebo se podělíte a budete hrát s kámošema. Vývojáři slibují, že hra bude výborně přizpůsobená oběma možnostem. Na výběr bude mít z docela zajímavé sorty postav.

Devinder Crousley

Kryptozoolog, vynálezce a paranormální vyšetřovatel se do nepřátel pustí s vlastnoručně vyrobenými zbraněmi. Chce jenom jediné – přijít na kloub tomu, co se tady skutečně děje, a dokázat světu pravdu.

Layla Ellison

Layla studovala biomedicínské inženýrství, takže to je asi docela bedna. Ale když byla na stáži v Aevum Therapeutics, tak se tam něco pokazilo, nic si od té doby nepamatuje, ale hlavně se probudila se zlověstnými telekinetickými schopnosti. Což se může občas hodit. Třeba když vám dojde toaleťák a další je ve skříni naproti přes chodbu.

Remi de la Rosa

A máme tu opět inženýra, ale z trochu jiného odvětví. Remi je zvyklá na vyostřené situace. Celý život byla u námořnictva jako členka záchranné jednotky. Ten robotickej kámoš je její dílo. A jestli dokázala stvořit tohle, tak se už nemůžu dočkat, co ještě skrývá v rukávu.

Jacob Boyer

Elitní vojenský ostrostřelec, který byl vyslán k městečku Redfall, ještě než se zatmělo slunce jako člen elitní jednotky. Ale bohužel se oddělil a tak teď kousavý potvory likviduje na vlastní pěst s extrémní přesností. Ale i Jacob má kromě přesné mušky něco víc. Upírské oko a spektrálního havrana. Jejich skutečné vlastnosti ale zjistíme teprve, až si za něj zahrajeme.

Tohle je elitní tým, který bude v první linii. Celkem sympaťáci, co? Elitní tým si ale žádá elitní soupeře. A protože nejde o obyčejné upíry, tak i oni mají svoje speciální schopnosti. Některé z nich se ukážou i v traileru. No, jsem na to dost zvědavý. Ale otázka samozřejmě zní, jak bude vypadat gameplay hry. Trailer je naprosto skvělý. Nechybí akce ani vtip a zpracování vypadá dobře. Ale jak se říká: „Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.“ Tak snad bude hra skutečně dobrá a vývojáři se jen nesnaží dostat nás ne lep. Nechme se překvapit.

Zatím si při čekání na gameplay trailer může přečíst něco jiného. Co třeba o seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button