MODSNovinkyPC

Kingdom Come v minecraftu?!

Nikoho určitě nepřekvapí, že se dočkáme přestavby celé Kingdom Come: Deliverence mapy v Minecraftu. Necelé tři roky po vydání prvního titulu od Warhorse Studio na této 1:1 rekonstrukci pod názvem Kingdom Craft: Deliverance pracuje Amy Gough/ Little Biscuit, se svým týmem. Dali si za úkol postavit každý domek, každou stodolu a každý hrad, který v Kingdom Come Deliverance najdete.

V prvním teaser traileru už můžeme vidět první dokončenou lokaci, kterou je ještě nevypálená Skalice, s hradištěm, domy ale také doly. Tým stavitelů již také začal stavět Talmberk. Pokud by vás zajímalo jak minecraftoví inženýři postupují tak můžete sledovat stream Amy Gough.

Tato novina se rozšířila hlavně díky propagaci od Sexy Biscuit, který již pár let tvoří videa ohledně novinek a drbů okolo Kingdom Come Deliverence. Až bude mapa dokončená, tak by měla být dostupná pro každého z nás a to i v multiplayeru.

Kingdom Craft a podobné projekty jako třeba Mud and Ash jen dokazují, jak suprovou komunitu KCD má. Stačí jen doufat, že na další díl nebudeme čekat dalších 5 let.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button