AnimeNovinkySeriály

Proč Nintendo zrušilo seriál Legend of Zelda?

V roce 2014 společnost Nintendo odstoupilo od dohody s Netflixem ohledně seriálové adaptace Legend of Zelda. Dodnes se přesně neví proč, přesto tyto tiché vody opět rozdmýchal Adam Conover v jednom ze svých rozhovorů. Zároveň potvrzuje, že právě v té době pracoval na projektu pro College Humor, který se týkal postavy Star Fox. Ta je taktéž od společnosti Nintendo a mohl se tak setkat s legendárním producentem a tvůrcem her Shigeru Miyamotem (Donkey Kong, Mari Bros, The Legend of Zelda, Wii Sports, Nintendongs, Star Fox), který v té době právě adaptaci Zeldy řešil.

Nicméně projekt byl nakonec úplně zrušen ze strany Nintenda, protože docházelo k častým únikům informací.  Sám Adam Conover se domnívá, že tyto časté úniky byli důvodem zrušení nejenom Legend of Zeldy, ale i show Star Foxe, na které se podílel. Je věčná škoda, že tak úžasná série jako Zelda nemá stále svoje zpracování. Například představa animované Zeldy na úrovni Castlevanie je více než zajímavá. Celý rozhovor s Conoverem si můžete pustit v přiloženém videu a ohledně Zeldy se vyjadřuje od času 39:20.

I tak se můžeme v roce 2021 těšit na hru The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Takže pokud se nic nezmění můžeme se těšit tento rok na další pecku od Nintenda.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button