NovinkyVR

VR parkour Stride láká trailerem | Novinka

VR parkour Stride láká v traileru na realistické běhaní po střechách budov. Hra je teď v předběžném přístupu pro hráče vlastníky VR, ve kterém se vývojáři snaží posbírat zpětnou vazbu. Kvůli nápadné podobnosti s hrou Mirror’s Edge si vysloužila hra přezdívku “Mirror’s Edge: VR”. Jak moc se populární parkourovce podobá, posuďte sami podle traileru.

Stride je hra uzpůsobená pro virtuální realitu, což je hlavním lákadlem pro ty, kteří by rádi běhali po střechách budov. Oproti známé parkourovce Mirror’s Edge můžou hráči zažít nebezpečné skákání a šplhání skoro na vlastní kůži. Hra zatím hráčům v předběžném přístupu nabízí tři herní módy. Plná verze obsahující i příběhovou linku má vyjít až ke konci roku 2021.

Pokud vás současné herní módy zajímají více dopodrobna, určitě navštivte oficiální stránky Stride.

Hra Mirror’s Edge se dočkala neoficiální verze pro VR, která však měla velké nedostatky. Stejně tak to má většina her, která se předělává do VR až zpětně. VR parkour Stride tedy může být obstojným následovníkem Mirror’s Edge, který konečně využije naplno výhody virtuální reality.

Jo, jestli vám připadá, že toho srovnávání Stride s Mirror’s Edge je až příliš, zkuste si zadat do Google “Mirror’s Edge VR”. Vyhodí vám to hromadu odkazů na Stride.

Nedávno jsme psali o tom, že jedna z populárních her s prvky parkouru Dying Light 2 se možná dočká sběratelské edice.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button