NovinkyPC

Epic Games daruje Dandara Trials of Fear Edition | Novinka

Další týden za námi a to znamená další free titul na Epic Games Store. Tentokrát se jedná o 2D plošinovku Dandara Trials of Fear Edition. Tato hra asi není adept na hru roku, ale to nevadí. Hlavní je, že máme co hrát. Třeba se příští týden dočkáme od Epicu nějakého slavnějšího titulu. Zajímá vás jakého? Čtěte dál.

Sexy černoška z Brazílie

Hru Dandara vyvinula brazilská společnost Long Hat House a publikována Raw Fury. Jedná se jeden z titulů které lze označit jako Metroidvania.

Hlavní protagonistkou je dívka jménem Dandara. V pokrouceném světě, kde jsou místní obyvatelé utlačování a izolování, se probudí naše snědá hrdinka, aby tento svět osvobodila a místním obyvatelům se zase mohlo dýchat o něco volněji. Můžete se těšit na dosti divnou gravitaci, kde se budete odrážet od země, zdí a paradoxně i od stropu. Objevujte tajemství ve světě Salt a posilte naší hrdinku na maximum, aby byla schopná tuto pouť dotáhnout do konce.

Námět hry Dandara

Předlohou pro hru byla brazilská hrdinka, která se angažovala proti otroctví v 17. století. Ze zajetí utekla, a poté vedla mnoho bitev po boku mužů a žen za místo Palmares. To bylo svobodným útočištěm pro všechny, kdo se nechtěli podvolit otroctví. Poté, co byla 6. února zatčena, spáchala sebevraždu, protože se odmítla vrátit do otrockého života.

Tato plošinovka byla vyvinuta pro Android, iOS, Linux, macOS, Windows, Nintendo Switch, PS4 a Xbox One. Takže zahrát si ji můžete opravdu skoro na čemkoliv. Ohlasy uživatelů byly dosti smíšené, ale převážně směřovaly k pozitivnímu hodnocení. Lépe byla hra přijata jako mobilní platforma. Takže pokud čekáte často na autobus, můžete se do této gamesy pustit. Hra byla také nominována v kategorii  „Přenosná hra roku“ na 22. udílení cen DICE. Bohužel, nominaci neproměnila.

Co si pro nás Epic nachystal příště

Hned příští týden si pro nás Epic připravil další strategii. A to For The King. Tato hra patří do kategorie tahových her na hrdiny. Vyvinula ji společnost IronOak Games v roce 2018. Zahrát si ji můžete na macOS, Windows a Linux.

Vytvořte si vlastní příběh napříč rozsáhlým světem plným bažin, lesů a hor. Svět je chaosu a je jen na vás, aby byl nastolen mír. Vše ve hře hraje proti vám, a proto klidně využijte možnost hrát se svými kamarády a vytvořit tak obrovskou alianci.

Hra podporuje klasický tahový systém. Vyberete si útok a poté označíte na kterého nepřítele má vaše postava zaútočit. To však nic nemění na tom, že killnout musíte všechny. Čeká vás průzkum dungeonů, sbírání vybavení a přijímání bojových výzev. Hra bude dostupná 4. února v 17:00.

Uvidíme co na náš vytasí Epic Games Store zase za týden. Do té doby si můžete přečíst o pomyslné válce mezi Epic Games Store a Steam.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button