Novinky

Naughty Dog nabírá nové lidi | Novinka

Naughty Dog najímá nové lidi! Studio, které je známé především díky herním sériím Uncharted a The Last of Us, nabírá do svého týmu vývojáře pro práci na doposud neoznámeném projektu. Pracovní nabídka se objevila i na soukromém Twitteru (nového) co-prezidenta Naughty Dog Neila Druckmanna.

Druckmann re-tweetnul rozsáhlý seznam pracovních pozic a napsal pouze: „Pojďte s námi pracovat! Děláme něco velmi cool!“ Bohužel více informací nezveřejnil. Není tedy zcela jasné o co se bude jednat. Pracovní nabídka je pro animátory, editory, programátory, designery, produkční a další pozice. Seznam je natolik rozmanitý, že můžeme pouze hádat a spekulovat.

Může se jednat o cokoliv, komunita doufá v multiplayer pro poslední velký počin The Last of Us Part II. Nebo se jedná o pokračování této série? Může jít o další díl Uncharted? Nebo zcela nový titul? Otázek je více než odpovědí a tak nezbývá než si počkat, co je podle Neila Druckmanna tak cool.

Tak si pojďte s námi taky zaspekulovat, co myslíte že mají v plánu? Dejte vědět v komentářích.

Dalibor Zvoník

Hraní her není jenom můj koníček, je to můj životní styl a to už od doby kdy jsem dokázal udržet ovladač v ruce. Rád sleduji novinky a zajímavosti z herního světa. Další moje vášeň je sledování seriálů a filmů, taky jsem velkým milovníkem světa Zaklínače, koček a všech zvířat. Můj život se řídí heslem "Meč osudu má dvě ostří, jedním jsi ty"

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button