Novinky

Šťastný Nový Rok 2021

Uplynulý rok znamenal pro hodně z nás změnu, možná i zlom. V redakci Gamesmagu i ve světě her se toho událo hodně. (Nebo ne?) Zažili jsme zklamání i radost ve stejný okamžik, kdy v létě přišly dvě pecky, ale jedna byla přece jen lepší než druhá (bye TLoU2). A konec roku vyplnilo bláznovství okolo hry, která si tu pozornost vynucovala dávno předtím, než jsme ji zkusili. (C’mon Johnny!)

V redakci jsme zažili potupu i pohrdání, když jsme se snažili proniknout do tajů psaní článků, tak jak si myslíme, že by měly vypadat. Ukázali jsme vztyčený prostředníček některým srandistům, kteří nás chtěli obalamutit. Na druhou stranu jsme získali hodně nových partnerství, díky kterým můžeme psát o novinkách.

A v životě mimo Gamesmag to pro mnohé z nás byl zlom, který se s námi potáhne dlouho. (Jako fakt dlouho.) Ale to neznamená, že to všechno bylo jen k horšímu. Mnozí z nás si vyzkoušeli věci, na které by nikdy předtím ani nepomysleli. (Že jo redakce?!) A možná, že pro některé to znamenalo impuls ke psaní. Možná pro některé z vás to znamenalo, že jste se začali víc zajímat o některé aspekty života, které vám doteď unikaly. (Ahoj živote!)

Ale stejně, ať to vezmete jak chcete, život se musí žít. Takže od nás z Gamesmagu:

Chtěli jsme být první, kdo vám letos všem popřeje všechno nej do nového roku. Snad se nám to podařilo.

Lukáš Haládik

Game designer, hráč, nerd, geek a všecko k tomu. Píšu, protože mě to baví.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button