NovinkyPCPS4PS5

Babylon’s Fall představuje herní bosse

Cesta za získáním souhlasu pro hru Babylon’s Fall nebyla vůbec snadná. Hlavně poté, co se titul představil v kooperativním hraní. Ale všemu je konec a Babylon’s Fall se dočká vydání už 3. března. Titul vyjde na PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC se dostane prostředníctvím služby Steam.

V novém traileru se podíváme především na souboje s herními bossy. Taky tak trochu nakoukneme i na to, jak bude vypadat herní prostředí. Pro souboje v babylonské věži je k dispozici spousta speciálních vlastností postav, které jsou nezbytnou součástí pro průchod do dalších pater. Je možné hrát jako solo hráč a nebo se spojit s dalšími třemi hráči, případně se v kooperativním režimu prosekat až na vrchol.

Hráči se ujmou role Sentinelů a vězni Impéria, kterým se do zad implantovalo zařízení „Gideon Coffin“. Toto zařízení postavám propůjčuje nadpřirozené schopnosti, které budou potřeba k dobytí babylonské věže. Přizpůsobením herního stylu lze navíc na jedné postavě ovládat až čtyři různé zbraně.

https://www.youtube.com/watch?v=HhVnkjWDfAY

Na vývoji hry se podílelo studio Square Enix dohromady se společností PlatinumGames. Tyto dvě společnosti mají za sebou opravdu hodně povedených titulů, takže se určitě máme na co těšit.

Her máme skutečně hodně a letos to vypadá na velice plodný rok. Někdy je však potřeba si i trochu oddychnout, proto tu máme hry i v jiné formě. Co si zahrát deskovku Kvedlalové z Kvedlinburku?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button