NovinkyPCPS4PS5Xbox One

Motocrossovka MXGP 2020 je venku!

Letošní verze známého MXGP 2020 je venku! Vyšla 16. prosince, tedy s pětiměsíčním zpožděním oproti své loňské sestřičce. Zahrát si ji můžete na PS4, Xbox One či Steamu. Pro PS5 vyjde samostatná verze v průběhu ledna 2021. Zajímavostí je, že zatím Milestone nenabízí fyzickou kopii, hra se dá koupit pouze digitálně. Je to nezvyklé, protože mnoho prodejců sportovních a závodních her vydává své tituly právě ve fyzické verzi. Třeba se s vydáním PS5 dočkáme i krabicové verze hry.

MXGP 2020 je tedy motocrossovou závodní hrou podporující jak kampaňový singleplayer, tak online multiplayer. Letos nabídne mimo jiné kariérní mód, track editor, pískoviště na free-roaming a další nové módy. Samozřejmě bude obsahovat motocrossovou sezónu 2020 a její závody, ač byly značně omezeny.

Přečtěte si naší recenzi na loňskou MXGP 2019! Zatím těžko soudit, jak se oproti ní letošní verze změnila, ale podle uživatelských recenzí na Steamu je to tak půl na půl. Mnozí si stěžují na absenci pohledu z první osoby a na zhoršený pohled z třetí osoby. Dále pak na nezvyklou fyziku a pár standardních launch bugů.

Nezapomeňte se zúčastnit naší vánoční soutěže o hodnotné ceny, jako je třeba počítačový stůl od Genesis! A pokud máte ještě chvilku, tak prosím vyplňte dotazník týkající se Gamesmag.cz, který nám třeba pomůže produkovat lepší články.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button