IndieNovinky

Vydání Cris Tales posunuto na rok 2021

Víte, jak si získat srdce fanouška starých klasických JRPG? Ne? Tak já vám to povím.

O Cris Tales se říká, že jsou jakýmsi milostným dopisem klasickým JRPG. Proč? Najdete v ní inspiraci, ze všeho co vás připoutalo k hrám, jako jsou Chrono Trigger, Bravely Default a Final Fantasy 7. Tahle paráda k nám navíc přichází v plné zbroji. Tedy na všechny herní platformy současné generace včetně Nintento Switch. Pro začátek dobrý, ne?

Tenhle indie projekt začalo vyvíjet studio Modus Games již v roce 2014 a jeho dokončení s následným oficiálním vydáním bylo plánováno na letošní 17.listopad. Bohužel, neviditelná apokalypsa spoustě odvětvím opravdu nepřeje…

,,Jsme velmi malé studio. Nacházím se v Bucaramanze, což je město v Kolumbii. Cris Tales je náš největší projekt, na kterém pracujeme a chceme, aby na něm bylo všechno v pořádku.” řekl Modus Game k otázce ohledně posunutí vydání hry.

Na několika zahraničních serverech jsem se dočetla, že si studio vzalo k srdci feedbacky ze strany hráčů, kteří vyzkoušeli demo verzi hry dostupnou na oficiálních stránkách Cris Tales. Možná je to také jeden z důvodů, proč se vývojáři rozhodli hru ještě chvilku pozdržet.

O Cris Tales se začalo pořádně mluvit již v minulém roce na Gamescomu, kdy vyvolala velké pozdvižení. Už jen díky svému nádhernému malovanému světu a promyšlenému příběhu. Vývojáři slibují více, než 20 hodin plnohodnotného hraní, různorodé bojové scénáře, mnoho zápletek a prolínání minulosti, přítomnosti a budoucnosti.

Nevěříte? A přesvědčím vás, když sem hodím odkaz na DEMO?

https://store.steampowered.com/app/1079830/Cris_Tales/?&utm_source=modus&utm_medium=website

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button