NovinkyPC

Zkáza démonů se připravuje k akci ve hře Chaos Gate – Daemonhunters

Po Warhammer Skulls se s oznámenými hrami ze světů Warhammeru zase roztrhl pytel. No a jednou z nich je Chaos Gate – Daemonhunters, připravované tahové RPG z dílny studia Frontier Foundury. V něm povedeme ty nejsilnější Vesmírné mariňáky, specialisty na boj proti démonům. Ano, mluvím o Grey Knightech, kteří tentokrát podle slov vývojářů zachrání lidstvo před morem, který by mohl zachvátit celé sektory planet. Grey Knights se sice zatím v bohaté historii videoher Warhammeru 40,000 moc neobjevovali, ale pokud víte alespoň něco málo o Warhammeru 40k, tak vám to hned dojde. Bojovat budeme proti démonům boha chorob a rozkladu, Nurgleho.

Nic bohužel nenapovídá tomu, že by Chaos Gate – Daemonhunters mělo být zrovna výjimečným titulem. Má se totiž jednat o tahovou strategii. A nechápejte mě špatně, já osobně miluji tahové strategie, jenže prakticky každá druhá hra, která se odehrává v temné budoucnosti 41. tisíciletí, je právě turn-based strategií. A nepomáhá ani to, že drtivá většina těchto her je při nejlepším průměrná. V poslední době už to sice není zas tak hrozné a ven se dostávají i velice dobré FPS akce jako pár dní stará Necromunda: Hired Gun, nebo připravovaný Darktide, i tak se dneska hodně fanoušků Warhammer videoher dívá na turn-based strategie se značnou dávkou skepticismu.

Zatím bohužel nemáme ani moc informací o tom, čím se bude připravovaný titul odlišovat od ostatních. Víme jen, že v průběhu hry budeme vylepšovat naše věrné bojovníky, což rozhodně není nic nového. To ale rozhodně neznamená že Warhammer 40,000 Chaos Gate – Daemonhunters bude špatnou hrou. Přece jenom zatím nemáme žádné gameplay záběry. A to nemluvím o tom, že titul má na Steam vyjít až někdy příští rok. Nám tak nezbývá než doufat, že vývojáři Frontier Foundry ve svých kancelářích vytvoří do roku 2022 pořádný zážitek.

Mimochdem, můžete zavítat i na náš nový e-shop, kde najdete vše, po čem vaše gamerské srdíčko touží.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button