NovinkyPCXbox OneXbox Series X

The Medium je vydělečná pár dní po vydání | Novinka

Psychologicko-hororová hra The Medium, byla vypuštěna 28. ledna 2021 na PC a konzole Xbox Series X/S s tím, že je dostupná i v zakoupeném Game Passu. Podle polského serveru Money.pl, už hra překonala veškeré náklady na vývoj i marketing. Hra také funguje na starších verzích Xboxu, včetně Xbo One, čímž získala další hráče.

Proč hrát The Medium?

Medium používá speciální herní systém, kdy díky rozdělené obrazovce má hráč možnost vidět i do tzv. jiné herní sféry. To pomáhá hráči řešit různé hádanky a zvyšuje to i faktor děsivosti celé hry. Studio Bloober, které hru vytvořilo navíc v posledních letech přišlo s více hrami tohoto typu např. Blair Witch nebo Layers of Fear 2.

Fanoušci jsou ze hry rozpolcení

Můžeme oficiálně říct, že polská studia, co se týká kvality her, neustále stoupají vzhůru. Bohužel The Medium nenaplnilo svůj plný potenciál. Především se dá hře vytknout častá dezorientace, kdy si hráč neví rady a také velice krátká doba hraní. Hru můžete totiž dohrát i za 12 hodin. Na druhou stranu hra vypadá naprosto výborně, duální realita (rozdělení obrazovky) je perfektně udělaná a hráč má díky tomu skutečně daleko větší strach, což k hororovým hrám prostě patří. Nemůžeme se tedy divit, že tak brzy po svém vydání je už hra v černých číslech, ačkoliv tomu pomohlo především její přidání do Game Passu.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button