NovinkyTéma dne

Vysoká očekávání podrážejí Cyberpunku nohy?

Cyberpunk 2077 – momentálně nenajdete jinou hry, která by měla mezi hráči větší hype. Pokud se v nějaké diskuzi jen zmíníte špatným slovem o nadcházejícím titulu z dílny CD Projekt Red prakticky si tím podepíšete ortel. A přitom se ze všech stran valí oznámení o vyřazených mechanikách hry a podobně. Stále hype trvá?

Slepě věřit vývojářům nebo střízlivě očekávat konečný výsledek?

V první půlce července jsme obdrželi oficiální info ohledně toho, že hra nenabídne žádnou úpravu, customizaci nebo tuning vašeho dopravního prostředku. I přestože během gameplay ukázky byla vidět autodílna z jakéhosi prologu hry, tak v dalším progresu nakonec nebude možné její funkce využívat. No dobře to bychom ještě zkousli. Nyní však na twitteru vyplavalo další oznámení.

Jeden fanoušek na svém twiteru sdílel artworky kyberpunkových zbraní. Na tento tweet odpověděl Marcin Momot, který odpověděl stroze. Žádný dual wielding. Sorry. Jasně tím tedy naznačil, že si během hraní Cyberpunku 2077 nezahrajeme s dvěma zbraněmi najednou. Proč se k tomuto vývojáři rozhodli není úplně jasné. Na druhou stranu, pokud budeme vycházet ze všech ohlasů, které byly vydány od lidí, kteří měli možnost Cyberpunk již hrát, tak největší stížnosti byly právě na samotný gunplay nové hry. Může to být důvod proč nakonec budeme mít k dispozici pouze jednu zbraň?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button