ExkluzivněNovinkyTéma dne

Seriály zaměřené na hry | Part #1

Není zrovna moc obšírné téma, ale skrývá se v něm víc, než se na první pohled může zdát. Každý z vás už určitě nějaký seriál zaměřený na herní tématiku viděl, ale kolik takových seriálů vlastně je? Jsou všechny dobré, nebo se na žádný z nich nedá ani dívat? A pokud jste žádný ještě neviděli, určitě tu jste proto, abyste si nějaký nechali doporučit. Nic si nenalhávejme, fanoušci her jsou známí tím, že koukají i na sci-fi a fantasy seriály, anime atd. Ale viděli jste i něco z toho, co uvedu v našem novém tématu? Na začátek si dáme 3 seriály, abychom zjistili, jestli je o toto téma vůbec zájem, takže vzhůru do toho!

Video Game High School (VGHS)

Video Game High School byla víceméně první (aspoň dle mého vědomí) seriál zaměřený na hry, herní prostředí a celkově vše okolo nich. Nenechte se zmýlit nejedná se o seriál “podle hry”, ale o hrách a seznámíte se v něm s Brianem D. jenž se díky “náhodě” dostane na jednu z nejprestižnějších škol zaměřených na hry – což mu samozřejmě úplně změní jeho průměrný život. A oh boy je to neskutečná zábava i po letech. První díl VGHS vyšel už v roce 2012 a tak seriál mnozí z vás vůbec nebudou znát, ale ujít byste si ho určitě nechat neměli, protože byl natolik nadčasový, že skvěle zapadá i do dnešní doby. Pokud máte rádi herní tématiku je seriál doslova povinností. Vyšly 3 sezóny (samozřejmě řádně ukončené) a za seriálem stojí populární YouTube kanál Rocket Jump. Celý seriál je samozřejmě zdarma ke shlédnutí níže.

Mythic Quest: Raven’s Banquet

Je na rozdíl od prvního uvedeného seriálu žhavou novinkou, která měla premiéru teprve v Únoru 2020 na Apple TV+. Mythic Quest se už ale netočí kolem školy pro hráče, ale kolem vývojářského studia nejpopulárnějšího MMORPG na světě s názvem jak už jste asi uhádly – Mythic Quest. To se aktuálně pokouší vydat nejnovější rozšíření hry a my se tak podíváme na to, jak vlastně funguje vývoj takové hry a co vše čeká naše hrdiny. Z vývoje hry toho ve výsledku moc nevidíme, ale seriálu se nedá upřít nadhled a vysoce zábavné momenty provázené záběry z různých her včetně Mythic Questu. Hlavní postavou je samozřejmě sám ředitel společnosti jenž je tak trošku excentrický a hlavně díte, ale to už posuďte sami.

https://youtu.be/pMaPCYRPhY0

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button