NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Elden Ring provokuje hráče odhalením nové oblasti a dungeonu

Málokterá hra je v současné době tak sledovaná jako Elden Ring od společnosti From Software. A vývojáři ještě přidávají. Ve videích níže se podíváme na odhalení oblasti „Liurnia of the Lakes“ a dungeonu „Castle Mourne“. Vydání se dočkáme už 25. února na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Liurnia of the Lakes

Podle názvu je jasné, že v oblasti bude velké množství vodních ploch a potuluje se v nich spousta unikátních nepřátel. V akci uvidíme zbraně jako bič a oštěp, ale podíváme se i na jedno z nových kouzel. Po seslání je nepřítel zmatený a hráči se tak usnadní cesta, aby mohl příšeru bodnout do zad. Vidíme také vedlejší quest, kde je třeba následovat ducha a ten nás zavede do starého dolu.

Castle Mourn

Po oblasti Liurnia of the Lakes se podíváme i na mini-dungeon s názvem Castle Mourne. Dungeony jsou rozeseté po celém otevřeném světě Elden Ring. Castle Mourne se nachází v jižním Limgrave na Plačícím poloostrově a jak uvádí popis, tak se to tu jen hemží hrůzami. Ve videu se podíváme na několik lokací, pár soubojů a uvidíme i dokonce souboj s bossem.

Není pochyb o tom, že Elden Ring je dost možná nejvíce očekávaná hra letošního roku. Svědčí o tom i fakt že dva roky po sobě proměnila nominaci v kategorii „Nejočekávanější hra“ na předávání cen The Game Awards 2020 a The Game Awards 2021. A aby toho nebylo málo, tak vyhrála ve stejné kategorii i na předávání cen Golden Joystick Awards 2021.

Zdroj
Foto: From Software

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button