NovinkyPCPS4Xbox One

Vývojáři Until Dawn se nám připomínájí s kapkou gameplaye

To, že v Supermassive Games pracují na další z jejich série The Dark Pictures Anthology víme. Už jsme taky měli možnost hrát dvě hry z této antologie. Teď jsme ale dostali 7-minutový gameplay z připravovaného Little Hope. Hned na úvod je potřeba zmínit, že celý gameplay je uzpůsoben pro streamovací služby a proto, může hra při konečném release vypadat trošku lépe. Vžijeme se do role 4 studentů a jejich profesora, kteří jsou uvěznění v malém městečku Little Hope. Úplně izolování od jakékoliv další pomoci nebo civilizace.

Může to být ještě zábavné?

Stejně jako v předchozích hrách, bude main úkolem utéct nočním můrám, které vás budou kdekoliv pronásledovat. Po vzoru hry Man of Medan, hra opět sází na rozšířenou story linku, která se odvíjí dle vašich skutků. Hra je samozřejmě hratelná vícekrát, abyste měli možnost prozkoumat další možné konce. Vývojáři nezapomínají jedním dechem dodat, že každé z rozhodnutí má svou váhu a záleží tak na vás kdo z pětice protagonistů přežije.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button