NovinkyPC

Víme co bude EPIC rozdávat po Civilization VI!

A opět se nebude jednat o jen tak nějaké hry, které si koupíte za pár korun, ale tituly které se dodnes hrají a nabízejí víc než dost zábavy. Jak to vlastně víme? Inu týden zpátky se objevil na redditu údajný leak her, které bude EPIC Games rozdávat do 11. června, ale nikdo tomu moc nevěřil. Vše se samozřejmě změnilo, když se první dvě hry z leaku potvrdili a tak nezbývá než s 90% pravděpodobností potvrdit i následující dva tituly.

Po Civilization VI bude EPIC rozdávat zdarma Borderlands: The Handsome Collection a to již 28.5.2020. Ta obsahuje hru Borderlands: The Pre-Sequel a Borderlands 2 se všemi datadisky.

2. června pak na EPICU přistane ARK: Survival Evolved – což je dodnes jedna z nejhranějších survival her světa. ARK se drží v TOP 10 steamu prakticky od svého vydání před 3 lety a může za to hlavně aktivní vývojářský tým, který vydal již 9 obřích rozšíření hry, plus nonstop vydává updaty s dalšími dinosaury a jinými vychytávkami, které zaručují stovky hodin zábavy.

Pokud jste tedy EPIC Games launcher ještě stále nepoužili, měli byste to napravit. GTA V, Civilization VI, Borderlands balíček, ARK: Survival Evolved a tuna předcházejících her zdarma jsou podle mého víc než dobrým důvodem.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button