FilmyNovinky

Accolades trailer „Indiana Jones a nástroj osudu“ vyznamenal poslední dobrodružství Harrisona Forda

Filmovým divákům zbývá pouhý týden od uvedení Indiana Jonese a nástroje osudu. Páté a poslední dobrodružství Indiana Jonese s Harrisonem Fordem v hlavní roli bylo dlouho na spadnutí, ale pro fanoušky akčních “adventur” se čekání více než vyplatilo.

Marketing Dial of Destiny se právem soustředil na Forda a postavu, z níž udělal filmovou ikonu. Nyní v nejnovějším oceňovaném traileru k filmu se Fordův Indy připravuje na „největší dobrodružství léta“.

Ve 30vteřinové upoutávce je hromada akčních scén, které jsme již viděli. Je tu Indy jedoucí na koni po New Yorku, sekvence vlaků v retrospektivě, honička tuk-tuků přes Cianjur a Indy a jeho kmotřenka Helena přepadající nějaký druh hrobky. Je tu však i poměrně dost nových záběrů, ze kterých se každému fanouškovi Indiana Jonese zatočí hlava. V upoutávce dostáváme nové pohledy na Indyho v nejlepších letech a jako 70letého bývalého průzkumníka na pokraji důchodu. Jedním z nejvíce diskutovaných aspektů Nástroje osudu byla dříve zmíněná vlaková sekvence, která pravděpodobně otevírá film. Dosáhli toho díky nejnovější technologii “stárnutí”, která Fordovi vrátila jeho mladistvý vzhled známý z původní trilogie Indiana Jonese. Konkrétně je tu jeden nový záběr, v kterém je Indyho “mladší” tvář osvětlena explozí mimo obrazovku a vypadá to až neskutečně reálně.

Je tu také několik lepších ukázek Forda a jeho současného staršího já. I tady vypadá Ford naprosto úžasně. Je vidět, že ho práce stále baví a že postavu Indiana Jonese miluje stejně jako my. Ford hraje tuto postavu skvěle už 42 let a rozhodně bude hořkosladké vidět jej si nasadit fedoru, s klasickým songem Johna Williama na pozadí, naposledy.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button