FilmyNovinky

Lov začal, Kraven The Hunter se ukazuje v prvním traileru

Jakmile jste na jeho seznamu, existuje jen jedna cesta z něj. Společnost Sony Pictures odhalila první trailer pro svůj další film z universa Marvelu, Kraven the Hunter, s Aaronem Taylorem-Johnsonem v hlavní roli. A soudě podle tohoto úvodního pohledu nás čeká zatraceně krvavá zábava.

Sergei Kravinoff, známý jako Kraven the Hunter, je na misi s cílem dokázat, že je nejlepším lovcem na světě; prakticky o tom by měl být celý film. Trailer se však zaměřuje hlavně na Kravenův vztah s jeho otcem (kterého hraje Russell Crowe). Vidíme tak origin o tom jak se Kraven stal tím, kým je dnes díky osudnému loveckému výletu s jeho otcem, kdy byl ponechán na pokraji smrti napospas přírodě.

Trailer navíc představuje Calypso Ariany DeBose, kněžku voodoo s úzkými vazbami na Kravena. Alessandro Nivola zde vystupuje jako Aleksei Sytsevich, aka The Rhino. Poslední záběr traileru ukazuje i náznak Alekseiovi proměny v Nosorožce. Christopher Abbott se pro změnu objeví jako Cizinec a Fred Hechinger jako Dmitri Smerdyakov, známý jako Chameleon, Kravenův nevlastní bratr v komiksech Marvelu.

Nebyl by to ale Marvel trailer, kdybychom nedostali spoustu vysokooktanových akčních sekvencí. A Taylor-Johnson se pro tuto roli dokonale hodí, protože proskakuje okny, skáče mezi vozidly a holýma rukama (a zuby) trhá části těl. Je to brutální, děsivé a naprosto to sedí k dané postavě!

Villains aren’t born; they’re made.

Kraven The Hunter

Kraven the Hunter dorazí do kin 6. října 2023. A pokud se vám nechce čekat, mrkněte na nějaký ten komiks z daného univerza!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button