NovinkyPS4PS5

Lednová nálož na PlayStation Plus

S novým rokem přichází i nová trojice her v PlayStation Plus. Pokud ještě nemáte určená předsevzetí, jedním může být třeba “dohrát Shadow of the Tomb Raider“.

Předplatitelé služby PlayStation Plus se, kromě již zmíněného Tomb Raidera, mohou těšit na hry Greedfall a Maneater.

Pokud jste některou z konzolí PlayStation dostali před týdnem od Ježíška a nemáte s japonským videoherním systémem příliš zkušeností, pak vězte, že PS Plus je předplacená služba, která majitelům PS4 a / nebo PS5 nabízí možnost online hraní, každý měsíc dostanete pár her zdarma a také dostanete exkluzivní slevy v online herním obchodě PS Store.

Shadow of the Tomb Raider a Greedfall jsou tento měsíc určeny pro PS4. Maneater je pak exkluzivní záležitostí pro PS5.

Shadow of the Tomb Raider
Greedfall

Leden tak můžete strávit okukováním křivek Lary Croft v jihoamerické džungli nebo staráním se o přežití žraloka v podmořském světě. Do vody se ale ponoříte pouze za předpokladu, že jste vlastníkem next-gen konzole PlayStation 5. Ta je v (nejen) tuzemských obchodem beznadějně vyprodaná a zlí jazykové tvrdí, že se nových kusů dočkáme až v druhé polovině letošního roku!

Maneater

Pakliže opovrhujete herními konzolemi a řadíte se spíše do PC Master Race, pak pravděpodobně vyhlížíte druhou polovinu června, kdy nás nepochybně pohltí očekávané Back 4 Blood, nástupce legendární série Left 4 Dead.

P.S. Stahovat lze od úterý 5.ledna 2021!

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button