MobileNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Do Genshin Impact vstoupí lovkyně Aloy

Ano, legendární Aloy z Horizon Zero Dawn se dostane i do Genshin Impact. S blížící se verzí 2.1 obdrží všichni hráči, kteří dosáhli lvl. 20 a výše, za odměnu Aloy. A jelikož je hra dostupná na všechny možné platformy vyjma Nintenda, tak je skutečně na co se těšit. Aloy totiž i v této podobě vypadá naprosto kouzelně. Ostatně je to zachránkyně z jiného světa.

Pokud neznáte Aloy, tak se jedná o dívku z post-apokalyptického světa, která je vychovávána jako lovkyně. Jenomže v tomhle světě už nejsou normální zvířata, ale robozvířata, která jsou daleko větší a silnější. Jak si s nimi Aloy vždycky poradí, když má k dispozici především luk? To bezesporu víte, pokud jste původní hru odehráli. A jestli ne, tak to zjistíte při hraní Genshinu.

Mimochodem, nový díl Horizon Zero Dawn už je výrobě a pokud jste zapomněli, sluší se připomenout, že vypadá naprosto perfektně.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button