KnihyNovinky

Oficiální Diablo kuchařka je dostupná na Amazonu

Co vás jako první napadne, když si vzpomenete na sérii Diablo? Démoni? Epické brnění a zbraně? No a co jídlo?

Blížící se Diablo: The Official Cookbook se snaží fanouškům Diabla představit kulinářskou stránku franšízy. Kuchařka v pevné vazbě bude obsahovat přes 60 receptů „inspirovaných ikonickými místy, jako jsou Khejistan, Westmarch a The Dreadlands, fanoušky oblíbenými monstry a nepřáteli a milovanými postavami, jako jsou Řezník, Diablo, Deckard Cain a Archanděl Tyrael“.

Upřímně řečeno, jsem docela zvědav, jak může chutnat jídlo inspirované například Butcherem (Pozn. r. Řezník). Můj odhad je grilovaná hruď nebo masité lasagne – ale kdo ví, možná, že je skutečně vegan? Ať je to jakkoli, jsme si docela jisti, že recepty budou mnohem chutnější než něco z Mac Donalda.

Diablo: The Official Cookbook vyjde 25. října a můžete si ji předobjednat za 31,49$ na Amazonu. Katalogová cena je 35$, takže právě teď ušetříte pár dolarů. Se zárukou ceny z předobjednávky od Amazonu získáte kuchařku za nejnižší nabízenou cenu v době od objednání do vydání.

Pokud máte zájem o další literaturu související s Diablem, na Amazonu je také k dispozici pro předobjednávku rozsáhlá sbírka knih Diablo: Horadric Vault.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button