NovinkyPC

Hráči Redfall si dělají legraci z neskutečně bídné AI

Redfall, žhavá novinka studia Arkane známého díky vysoce kvalitní sérii Dishonored, řeší problémy všude, kam se člověk podívá.

Je to teprve pár dní, co hra vyšla a místo toho, aby se řešil všeobecný hype tu máme zklamané hráče řešící špatné gameplay mechaniky, výkon hry, ale i další prvky. A čím více času hráči ve hře tráví, tím více problémů Redfall vyplouvá na povrch. Jedním z těch nejprobíranějších je aktuálně AI nepřátel, která řekněme si to na rovinu, je tak trochu na hovno.

Dokazují to víceméně všechny videoklipy na které na internetu narazíte. Ve všech můžete vidět nepřátele reagující na útoky absolutně bizarními způsoby. Baddies totiž nedělají nic víc, než úkroky stranou, nebo se rovnou zabugují. Ve výsledku tak před sebou nemají hráči žádnou výzvu a není tedy divu, že dochází k masivní vlně stížností.

“Tohle je tak špatné, až je to šokující,” říká Reddit uživatel lolyouseriousbro. “Grafika je špatná, AI je hrozná a gameplay je maximálně průměrná…”

Někde jinde pro změnu sdílel Neosss1995 video s AI v “akci”. Ikdyž to je tak trochu zavádějící informace. O “akci” se tu totiž nedá mluvit.

Další hráči pak zveřejňují další klipy s ukázkou ještě horšího chování AI a upozorněním, že se jedná o nejvyšší obtížnost. Tady na tomto klipu například můžeme vidět, že AI nemá tušení, kde hráči vlastně jsou a to i přesto, že se nijak neplíží.

To ale není vše, na této ukázce můžeme vidět, že nepřátele vůbec nereagují jeden na druhého. Hráč tady střílí jednoho nepřítele za druhým, ale nedostavuje se žádná “adekvátní” reakce.

Redfall vykazoval známky problémů už během samotných oznámení vývojářů, ale všichni i tak doufali, že na nejhorší nedojde. Bohužel pro všechny fanoušky, došlo. Přitom ty náznaky nebyly malé. Nutnost nonstop online připojení, implementace nenáviděného Denuvo DRM a pak navíc 30fps limit pro konzole nové generace

Dokáže se z toho všeho hra vzpamatovat? Pochybuji…

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button