NovinkySeriály

Trailer na 3. sérii Zaklínače odhalil data vydání!

První pořádná upoutávka na poslední sezónu Henryho Cavilla v roli Zaklínače Geralta maluje ponurý obraz budoucnosti.

Netflix odhalil první oficiální trailer k 3. sezóně Zaklínače a navíc oznámil i data vydání. A ano, jsou to data, protože nová sezóna přichází ve dvou částech. 1. část 3. série bude podle traileru odvysílána 29. června, zatímco 2. část vyjde až o měsíc později, 27. července. NETFLIX objasnil, že první část bude obsahovat pět epizod, zatímco druhá bude mít poslední tři, což je tak trošku zvláštní rozdělení – proč ne čtyři a čtyři? – ale jako někdo, kdo projel prvními dvěma sezónami maximální rychlostí, oceňuji, že jsem dostal povinnou přestávku zhruba uprostřed.

Nová sezóna Zaklínače na NETFLIXu bude sledovat Geralta, Yennfera a Ciri při pokusu o útěk „monarchům, mágům a bestiím kontinentu“, kteří se pokoušejí chytit Ciri a zneužít její sílu ke svým vlastním cílům. Yennefer je vede do pevnosti Aretuza, kde doufají, že se dozvědí více o jejích schopnostech. Velice záhy však zjistí, že ani tam nejsou tak chráněni, jak doufali: „Místo toho zjistí, že se ocitli na bojišti politické korupce, temné magie a zrady.” Vypadá to však, že i Divoký hon bude hrát v tomhle všem významnou roli takže se máme na co těšit!

Celkový děj bude údajně spojen s Mečem osudu, druhým románem z knižní předlohy seriálu, a pokud ano, znamená to, že uvidíme ještě temnější a násilnější příběh, než byl vyprávěn během prvních dvou sezón. Tou největší a pro mnohé nejsmutnější zprávou je samozřejmě informace, že toto bude poslední sezóna pro Henryho Cavilla jako Geralta. Cavill v roce 2022 oznámil, že opouští show a bude tak v řadě 4. nahrazen Liamem Hemsworthem. Ten je nejlépe známý svými rolemi ve filmech The Hunger Games a Independence Day: Resurgence. Bude však schopen navázat na Cavilla a získat si své fanoušky? To se ještě uvidí.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button