MMO NovinkyNovinkyPC

První větší patch pro World of Warcraft Dragonflight odhalen

Na začátku letošního roku, jsme dostali informace o plánech do budoucna pro World of Warcraft a jeho již deváté rozšíření pod názvem Dragonflight. Nedávno nám navíc byl pomocí epického cinematic traileru odhalen i další patch 10.1 pro zmíněné rozšíření. Pojďme se tedy společně podívat, co vše nás v tomto patchi čeká.

Těšit se můžeme na pokračování příběhové kampaně. Potom co hrdinové Azerothu s pomocí dračích aspektů porazili Raszageth (elementárního draka bouřky), čeká hrdiny další výzva. Porážkou Raszageth, jsme totiž osvobodily ostatní elementární draky, Primal Incarnates, kterými jsou: Vyranoth, Flyrakk a Iridikron (momentálně největší hrozba pro Azeroth).

Patch pro Dragonflight 10.1. ponese název Embers of Neltharion a brzo bude spuštěn na testovacích serverech Blizzardu: PTR. Novou zónou bude obří jeskyně Zaralek Caverns, která se nachází pod ostrovy Dragonflightu. Zóna se bude dělit na 5 menších lokací. A tou hlavní je lokace Aberrus, kde se nachází tajná laboratoř Nelthariona, kam se snaží dostat zmiňovaní Primal Incarnates.

Hlavní novinkou pro patch 10.1. je samozřejmě i nový raid. Ten se bude nacházet ve zmiňované lokaci Aberrus a ponese název Aberrus, the Shadowed Crucible. Skládat se bude z 9 bossů. Kromě nového raidu se můžeme těšit i na druhou sezónu. Ta s sebou přinese novou rotaci Mythic+ dungeonů. Těch bude celkem 8 a patří mezi ně: Brackenhide Hollow, Halls of Infusion, Uldaman: Legacy of Tyr, Neltharus, Freehold, The Underrot, Neltharion’s Lair a Vortex Pinnacle. Čtyři poslední jsou dokonce ze starších datadisků.

Jednou z velkých novinek je také nová funkce cross-faction guilds. To znamená, že už bude jedno jestli hrajete za Alianci, nebo Hordu. Odteď si budete moct vytvořit guildu, kam můžou jak hráči z Aliance, tak i z Hordy. Sice to naprosto popírá příběh a pravděpodobně i konec frakčních válek, ale za mě se jedná o nutnost pro budoucnost World of Warcraft.

Patch by měl vyjít někdy na začátku léta a kromě zde vypsaných hlavních novinek se také můžeme těšit na: balancování tříd, nové třídové raid tier sety, nové mounty, vylepšení nových profesí a spousty dalších kosmetických prvků.

A jak se těšíte na nový patch vy? Co říkáte na poslední datadisk Dragonflight? Dejte nám vědět do komentáře! Pro více zajímavostí se můžete kouknout na náš článek: TOP 10 hrdinů ze světa World of Warcraft.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button