NovinkyPCPS5Xbox Series X

Hogwarts Legacy bude obrovské

Konečně jsme se dočkali dalších zajímavých ukázek z gameplaye jedné z nejočekávanějších her příštího roku, Hogwarts Legacy. Ty dokazují, že se tým z Avalanche Software snaží jak se jen dá, aby vytvořil neuvěřitelně propracovaný svět Harryho Pottera.

Ve videu níže si můžete prohlédnout další pohled na svět Hogwarts Legacy v kterém se vývojáři zaměřili na okolí Bradavic. Gameplay tak vlastně navazuje tam, kde jsme skončili v ukázce z minulého měsíce po nádherné procházce kolejemi Bradavic spojenými s ukázkou soubojového systému a tvorby postavy, se přesuneme ven a zalétáme si i na hipogryfovi.

Gameplay ukázka tak vlastně utvrzuje hráče v tom, že dříve vyřknuté prohlášení tvůrců o tom, že budeme moct prozkoumat tajné cestičky, skryté dungeony, Zakázaný les či Prasinky, není jen planými řečmi.

Když už došlo na otevřený svět, věděli jsme, že hráčům nebude stačit jen koukat ven z okna Bradavic a přemýšlet o tom, co se děje v okolí. Hráči vždy přemýšlí nad otázkami jako: “Co je tam? Co najdu za Zakázaným Lesem? Za Prasinkami? Co je za Černým Jezerem?” A my si říkali, že je potřeba na ty otázky odpovědět. Alan Tew – game director

Aby to nebylo málo, tvůrci ve videu ukázali i zajímavé vychytávky jako úpravy vlastních prostorů, skrytých lokalit a chov zvířat, který jakoby z oka vypadl tomu, co předvedl Mlok Scamander z Fantastických zvířat. Takže si to shrneme. Obří a detailní zpracování Bradavic? Ano. Obrovská mapa obsahující všechny zajímavé lokality známé z filmů a knih? Ano. Chov kouzelných fantastických zvířat? Ano. Zajímavé bojové mechaniky? Ano. Ještě někoho něco napadá? 

Hogwarts Legacy vyjde 10. Února 2023 na všechny konzole a PC!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button