MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #51- Něco nového i starého

I tento týden vám v rámci pravidelné rubriky přinášíme MMO Novinky, tentokrát už s číslem #51. WoW Classic spouští další fázi Season of Mastery. Do Guild Wars 2 konečně přišla nová expanze. V Runescape začne další Yak Track. The Elders Scrolls Online odhalilo další informace ohledně nadcházejícího updatu a do Albion Online přichází nová výzva.

World of Warcraft Classic

Ve WoW Classic začíná nová fáze Season of Mastery, která vás zavede do Zul’Gurub. Džunglí se nese zvuk bubnů doprovázející rituál pro vyvolání krvavého boha Hakkara. Čeká vás raid pro 20 hráčů, 13 bossů a 120 nových a výjimečných předmětů. Podrobné informace o bossech, které můžete čekat, popis cesty k Zul’Gurub a mnohem více naleznete na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

End of Dragons konečně dorazilo do Guild Wars 2. Nová expanze odstartovala 28. února. Obsah je navržen pro hráče na úrovni 80, stejně jako obě předchozí expanze. První část expanze spustíte skrze Hero panel v příběhovém deníku. Během prvních čtyř týdnů se budou v obchodě pravidelně nové předměty ke koupi. Přesný přehled naleznete na oficiálních stránkách.

Runescape

Nová verze oblíbené události se objevila i v Runescape. Ano do Gielinoru se vrací Yak Track, tentokrát s podtitulem Path of the Creators II. Jubilejní 10. akce se bude odehrávat mezi daty 28. února až 24. dubna a jejím tématem jsou Elder Gods. Jako obvykle na vás čeká 50 úkolů a za každý splněný dostanete odměnu. Na oficiální stránce naleznete výčet odměn. Tak vzhůru do toho.

The Elder Scrolls Online

Do TESO pomalu ale jistě přichází Update 33. Ten má přinést úpravy systému achievementů, PvP odměn a nového asistenta. Update bude spuštěn na PC 14. března a na konzolích 29. března. Aktualizace je sice provázána s novým DLC Ascending Tide, ale abyste se dostali ke změnám, DLC nepotřebujete. Podrobnější informace naleznete v článku kolegyně Annie.

Albion Online

Keepers of Albion se probudili a udrží se vzhůru po celý měsíc březen, a tak se můžete zúčastnit Keeper Challenge. Postavte se Grizzlymu, abyste získali zasloužené odměny. Body můžete získat sběrem, rybařením, farmařením a samozřejmě i bojem s monstry. Po celý měsíc můžete plnit týdenní cíle, abyste odemkly Keeper Challenge truhly plné odměn. Jako obvykle mnohem více informací naleznete na oficiálních stránkách.

Tak to byly MMO Novinky #51. Tentokrát se nám vrací několik pravidelných událostí a mihne se tu i nějaká ta expanze. Tak zase příště.

Zdroj
Foto: Gamesmag.cz

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button