NovinkyPCPS4PS5

Mlátička Babylon’s Fall už za týden

Tvůrcem Babylon’s Fall je Square Enix, takže nikoho asi nepřekvapí, že hra je podobná Final Fantasy XIV. Nutno ovšem rovnou upozornit, že se nejedná o MMO, ale o hack and slash dobrodružství, kde je centrální hub. Spoustu cizích slov, že? Jedná se prakticky o to, že si budete moci vybírat questy, měnit vybavení a vylepšovat postavu na jednom místě.

Babylon´s Fall je totiž hlavním principem hry vyčistit legendární Babylonskou věž, což samozřejmě nezvládnete sami. Potřebujete tým, který bude vždycky čtyřčlenný. Pokud nemáte s kým hrát, nemusíte se bát. V nabídce bude samozřejmě i náhodné vyhledávání spoluhráčů, případně se budete moci spojit s boty. No a to hlavní, i kdyby se náhodou stalo, že se dostanete na vrchol věže, tak vývojáři už nyní slibují pravidelný příjem nového obsahu.

To, na čem má být Babylon´s Fall postavený je bojový systém. Jako spousta her tohoto typu se bude zaměřovat na vaše rychlé reflexy a úskoky. Herní mechanika navíc dovoluje hráčům používat v boji hned čtyři různé zbraně najednou a využít je všemi různými způsoby. To znamená skoro neomezený počet šílených komb. Ostatně, v nejnovějším traileru si můžeme všimnout, že na výběr budou meče, kladiva, luky, kouzelnické hole, štíty a k tomu hromada schopností.

Den vydání je už 3. března 2022, dočkají se majitelé PS4, PS5 a PC. Bohužel ještě trošku zklamu cenou. Standardní hra stojí 70 euro (cca 1750 korun) a digital deluxe  dokonce 110 euro (cca 2750 korun) a to pouze v předobjednávce. Nicméně si stále můžete stáhnout demo a hru si ozkoušet na vlastní kůži. Kdo ví, třeba vás chytne.

Zdroj
Foto: Square Enix

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button