NovinkyPCPS5Xbox Series X

Známe detaily nového dílu Call of Duty

Máme sice teprve únor a herní svět se pomalu probouzí k životu, nicméně nová oznámení se nám jen hrnou. V návalu velkých AAA titulů tady máme i oznámení, které nelze přehlížet, dostalo se totiž i na oblíbenou sérii Call of Duty. Potěšeni budou především fanoušci Cpt. Price a jeho Task Force 141. Nový díl se vrátí do roku 2019 a vše, co bylo na konci Modern Warfare 2019 zveřejněno, se dočká pokračování. Bravo Six, going dark.

Podrobnosti o dalším díle Call of Duty potěší všechny hráče

Na oficiálním twitterovém účtu Call of Duty se objevily informace o nadcházejícím díle. První dobrá zpráva pro všechny je, že se na vývoji podílí studio Infinity Ward. Jako jedno z posledních si u hráčů stále drží reputaci kvalitní produkce a po poslední hře, právě z roku 2019, jsou tady vysoká očekávání. Vrátí se nám Cpt. Price, vrátí se nám celý Task Force 141. Nový díl je tak oficiálně prohlášený za sequel k Modern Warfare z roku 2019.

Nový engine i vylepšení Battle Royale režimu

Společně s novým single player dílem, se mohou především milovníci multiplayeru těšit na důrazné změny pro Warzone. Podoba CoD Battle Royale se s příchodem dalšího dílu dočká masivní změny, především z důvodu přechodu na nový engine. Pokud bude nové Call of Duty minimálně stejně kvalitní jako v roce 2019, nevidím důvody k jakýmkoliv stížnostem. Více Cpt. Price prosím!

Zdroj
Foto: Activision Blizzard

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button