NovinkyPCPS5

Ghostwire: Tokyo – nástupce The Evil Within

Již za pár týdnů si budeme moci zahrát novou hru od vývojářů ze studia Tango Gameworks. Ty si můžete pamatovat díky jejich skvělé sérii The Evil Within. Aktuálně však pracují na své další hře jménem Ghostwire: Tokyo, která byla hráčům poprvé představena na E3 v roce 2019. Vývojáři se aktuálně nechávají slyšet, že se hodlají více zaměřit na akčnější stránku hry, oproti jejich předchozímu titulu. Máme tedy spíš čekat více bojovou adventuru než survival-horor.

Rychlá rekapitulace z doby nedávné. Studio Tango Gameworks je jedna z divizí spadající pod ZeniMax Media. Ty byly předloni odkoupeni Microsoftem, který za všechna studia, která pod ZeniMax spadají utratil přibližně 7,5 miliardy dolarů. I přesto se však Ghostwire: Tokyo nedočká vydání na xbox. Aktuálně je vydání hry naplánováno pouze pro PC a PS5. To je z hlavně z toho důvodu, že ještě před samotnou akvizicí si stihla Sony zaplatit roční exkluzivitu stejně tak jako u loňské hry Deathloop.

Již za rohem

Co se týče samotného vydání, původně mělo Ghostwire: Tokyo vyjít již v loňském roce, avšak v červenci přišlo oznámení, že se odkládá na začátek letošního roku. Nyní se dozvídáme nejenom samotné datum vydání, ale vývojáři nám přináší i první střípky ze samotné hry co se týče boje, prostředí i samotného příběhu. Hra obsahuje kreativní bojový systém založený na kouzlech a vývojáři se nechali slyšet že chystají hned několik velkých změn v designu open-worldu oproti ostatním hrám.

Hra už má i oficiální Steam stránku, na které hráči mohou porovnat jak moc dobře jejich sestava hru zvládne. Na doporučené požadavky hra potřebuje alespoň 16 GB ram, grafickou kartu GTX 1080 nebo AMD RX 5600, procesor Intel core I7 6700 nebo AMD ryzen 5 2600 a 20 GB volného místa na disku.

Po prvních záběrech se tak zdá, že Tango Gameworks vzali to co se jim osvědčilo u The Evil Within a v open-world podání v tom do jisté míry chtějí pokračovat, jen s trošku akčnějším kabátem. Ghostwire: Tokyo má naplánované datum vydání na 25. března pro PS5 a PC.

Zdroj
Foto: Tango Gameworks

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button