NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Elder Scrolls Online dostane zbrusu nový ostrov High Isle

Populární MMORPG hra Elder Scrolls Online má více než 20 milionů hráčů. Začátkem roku vždy vývojáři představují, jaký obsah do hry mohou hráči v průběhu roku očekávat. Kromě přidání španělské jazykové podpory ve formě oficiálního překladu, se aktuálně hráči mohou těšit na nový ostrov High Isle, který dosud nikdy nebyl ve světě TES představen. A tím výčet novinek rozhodně nekončí.

V Abeceanském moři, což je západně od Hammerfellu a severně od Summerset Isle, se nově nachází High Isle. Jedná se o Bretony obývaný ostrov. Nachází se na něm stavby středověké architektury a můžeme na něm vidět feudální způsob života. Díky takovému stylovému zasazení můžeme očekávat rozšíření nabídky zbrojí o vzhledy podobné těm klasickým rytířským. Ostrov bude obsahovat další dílčí oblasti jako například Amanoské vězení na severu.

Tales od Tribute – to je další novinka v podobě implementace karetní hry do samotného MMOčka. Základní balík budete moci získat v tutoriálu a nové karty pak budou otázkou objevování ve světě, plnění úkolů atp. Tato novinka bude v dohledné době přidána k testování na PTS server.

Na hráče také budou čekat další dva companions, což jsou v podstatě NPC postavy, jejichž přítomnost po vašem boku může znamenat pomocnou ruku v boji a prozkoumávání ESO světa. Jedním companionem bude Bretonská žena jménem Isabel a jako druhého companiona budeme moci získat Khajiitku Amber.

Kompletní obsahová nabídka pro rok 2022 nese název Legacy Of The Bretons a obsahuje v tomto pořadí vydávaný obsah:

1.) DLC Ascending Tide – vyjde 14.3. na PC / 29.3. pro konzole / na PTS bude od 31.1.
2.) prologový quest k High Isle (free)
3.) nová herní kapitola High Isle
4.) DLC s novými dungeony
5.) prolog k příběhovému DLC (free)
6.) příběhové DLC

Oznámen byl také datum vydání High Isle a to bude konkrétně 6.6.2022 pro PC (Mac, Stadia) a 21.6.2022 pro konzole, kde se můžeme těšit na 60 FPS a 4k rozlišení. Vypadá to, že nás v tomto MMOčku čeká opravdu zajímavý rok.

Zdroj
Foto: Bethesda

Anna Hynešová

Ráda hraju hry a občas jen tak streamuju na Twitchi.🎬 Odkud mě můžete znát? Indian | Filmové novinky | Simosvět | Creeprovinky | Blackhole | Gejmrbox | Zing.cz | Hrajeme s Annie | elderscrolls-online.cz | Roleplaysvet.cz

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button