NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

GRID Legends už za měsíc

Závodních her není nikdy dost. Ať už se jedná o sérii Need For Speed, Gran Turismo nebo Forza. Nesmíme ale ani zapomínat na sérii s názvem GRID. Připravovaná závodní hra od společnosti Codemasters nese název GRID Legends. Celkově se jedná o pátý díl franšízy a má rozhodně co nabídnout.

Ve hře je na výběr celkem 130 tratí. Ty jsou vytvořeny podle modelů skutečných okruhů jako je třeba Indianapolis, nebo zavítáme i do obyčejných městských uliček v Londýně, Paříži či Moskvě. Vozů pro tento díl není o moc méně. Závodí se v různých typech vozů jako jsou formule, driftovací káry nebo i elektromobilech. Na výběr máme až ze stovky různých možností.

Poprvé v celé sérii si hráči mohou vytvořit vlastní trať včetně překážek a vlastností vozidel. Myslím, že se můžeme těšit na opravdu hardcore tratě, protože jak je zvykem, tak fantazie hráčů nezná mezí. Příběhový režim s názvem „Driven to Glory“ se zaměří především na vyprávění. Řada herců tak namluví většinu postav ve hře. Jedním z nich je i hvězda seriálu Sex Education Ncuti Gatwa. Poprvé v celé sérii tak uslyšíme i hlavního představitele franšízy Nathana Mckanea.

Vydání GRID Legends se plánuje na 25. února na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button