MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #46 – Šťastný nový rok, tedy ten lunární

I třetí týden roku vám přinášíme MMO Novinky #46. Podíváme se spolu na dobré zprávy, které přináší Lord Of The Rings Online. Black Desert Online pro změnu rozjíždí oslavy Nového Roku, samozřejmě toho lunárního. A Fractured Online rozšiřuje systém skillů. Jo a v Guild Wars 2 se také slaví Nový Rok. Ten lunární totiž připadá na 1. února. Tak se na to mrkneme podrobněji.

Lord Of The Rings Online

Pokud jste jedním z free-to-play hráčů, čekají vás dobré zprávy. Standing Stone Games plánuje, že přidá extra slot pro třídu, rasu a rys zdarma pro úplně všechny hráče. Abyste chápali, přídavné sloty jsou nyní k dispozici pouze platícím hráčům, ale brzy bude stačit, když v průběhu hraní dosáhnete specifických milníků. Otázkou tak jen je zda tvůrci hry nabídnou něco navíc i již platícím hráčům. Kromě této změny přidá nový update i prémiový distrikt domů v Dwarven Great Hall.

Black Desert Online

Jako každý rok odstartoval oslavy Nového Lunárního Roku event Lucky Rice Sieve of Good Fortune. Událost probíhá od 20. ledna do 2. února. Odměny získáte výměnou za Lucky Rice Sieve, který získáte jednou denně po odehraných 60 minutách. Kromě této události běží i tří týdenní login výzva, při které máte možnost získat další odměny jako Caphras Sotnes či měsíc Artisan’s Blessing. Více informací ohledně události naleznete na oficiálních stránkách.

Fractured Online

Dynamic Studios odhalili informace o systému schopností, který je součástí jejich plánovaného MMO Fractured Online. Oproti jiným hrám se tato soustředí více na schopnosti samotné než na statistiky vybavení. Magické schopnosti jsou rozděleny do celkem 9 škol, které zahrnují například Divination či Necromancy. Oproti tomu bojové dovednosti mají škol 6, mezi nimi například Martial Arts či Musicianship. Schopnosti v každé škole sdílí téma a pracují velmi dobře dohromady. Podrobnější informace naleznete na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

Jako každý v tento čas Tyria oslaví Nový Lunární Rok, tentokrát je to rok Tygra. Každoroční festival odstartuje 25. ledna a probíhat bude v Divinity’s Reach. I když Arenanet ještě neodhalil plný rozsah naplánovaných činností, podle předchozích ročníků můžeme odhadnout co nás čeká. Pravděpodobně se můžete těšit na Celestial Challenge či Firecracker Lightning event. A jelikož nadcházející rok je rokem tygra, tak očekávejte odměny s tygří tématikou.

Tak to byly MMO Novinky #46, se kterými můžete znovu oslavit Nový Rok, tentokrát ale ten lunární. Šťastný Nový Rok Tygra přejeme a budeme se těšit u dalšího dílu MMO Novinek.

Zdroj
Foto: Freepik

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button