Novinky

Blizzard po Diablo 2 Ressurected pracuje na „nových typech her“ | Novinka

Viceprezident společnosti Blizzard Allen Adham v jednom ze svých rozhovorů uvedl: „Stojí za to poukázat na to, že už nyní máme spoustu věcí, které můžeme remasterovat. Takže do budoucna můžete očekávat, že uvidíte nějaký nový materiál.“ Nevím jak pro vás, ale pro mě tohle jeho prohlášení znamená, že se letos ničeho dobrého nedočkáme.

Troufnu si tvrdit, že Blizzard poslední dobou prostě stagnuje. Po tom jak hrozně společnost nezvládla Warcraft III: Reforged (a že ho šeredně nezvládla), panuje i silná obava, že nezvládne oživit ani Diablo. Ačkoliv to nyní vypadá aspoň trošku nadějně, protože studio potvrdilo, že se jedná o remaster ne o remake. A trailer vypadá skvěle o tom jsme vás již informovali zde.

Co nás čeká dál?

Mě osobně spíš zajímá, jestli Blizzard přijde s nějakou novou hrou. Poslední dobou se totiž u studia mluví především o nepovedeném Warcraftu, Diablu a samozřejmě odsunutí i Overwatch 2. Přece jenom, Blizzard je obrovské herní studio. Hra Blizzard Arcane Collection, nemůže zachránit úplně všechno, protože je to opět oživování starých devadesátkových her.

Naděje tu ale stále je, slovy Allena Adhama: „Abychom ale k sobě byli upřímní, naše vývojářské oddělení je nyní tak bohaté, jak nikdy nebylo. Pracujeme tedy na nových hrách i nových herních typů.“

Uvidíme, s čím společnost přijde jedno je ale jisté. Kdyby náhodou chtěli vesele dál pokračovat v tom co nyní dělají, ještě tu máme Warcraft 2 a Diablo 1 a ty by si své remastery zasloužily.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button