FilmyNovinky

Nová Batgirl se představuje v kostýmu

Tak je to tady. Herečka Leslie Grace (Život v Heights) se konečně rozhodla představit divákům ve svém superhrdinském kostýmu Batgirl. A ne Batgirl opravdu není to samé co Batwoman, která momentálně pobíhá po Gothamu na stanici CW. Toto je úplně jiná komiksová postava, která, je nejen že starší než Batwoman, ale zároveň má k Batmanovi i daleko blíže než samotná Batwoman. Proč? To je jednoduché, první Batgirl (stejně jako tato filmová) je dcerou detektiva Jamese Gordona – Barbara Gordon.

Máme tu tak další informace o blížícím se filmu, ve kterém uvidíme i veterány jako Micheala Keatona (Pomsta), který se vrátí jako Batman nebo J. K. Simmonse (Spider-man), který ztvární detektiva Jamese Gordona. Potvrzený je také záporák Firefly s tváří Brendana Frasera (Mumie).

Kostým Batgirl může v mnohých z vás vyvolat rozporuplné pocity, ale vězte, že se vlastně jedná se o velmi věrnou kopii kostýmu z vysoce populární série DC New 52, která vyšla v roce 2014. Co na něj tedy po prvním představení říkáte? Líbí se vám? A co si myslíte o postavách, kterých se dočkáme? Podle všeho zatím ale nejsou všechny! V kuloárech se totiž ještě proslýchá, že bychom se měli dočkat i Black Canary nebo jednoho z Robinů (pravděpodobně to bude Tim Drake). No uvidíme jak to nakonec bude, snad se již brzy dočkáme aspoň nějakého teaseru!

Zdroj
Foto: Warner Bros

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button