NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

WWE 2K22 odhalilo datum vydání a další informace

Společnost 2K dnes oznámila úplnou sadu funkcí pro WWE 2K22, další pokračování vlajkové lodi a franšízy videoher WWE od Visual Concepts. To nejzajímavější je asi fakt, že se tváří nejnovějšího dílu stal Rey Mysterio jenž bude i na obálce a oslaví tak své 20. výročí jako WWE Superstar. Celosvětově uznávaná ikona Rey Mysterio je synonymem pro mexickou tradici lucha libre. Ta představuje rychlou akci, neuvěřitelné vzdušné manévry a strhující podívanou odehrávající se za všech okolností. Oceňovaný high-flyer má za sebou navíc několik šampionátů a vystupuje ve svém vlastním jedinečném stylu. Rey nosí řadu barevných a ikonických masek, které dokazují, že „The Ultimate Underdog“ nikdy nezklame. Vydání WWE 2K22 je celosvětově naplánováno na 11. března 2022 a ode dnešního dne je k dispozici pro předobjednávky.

„Reprezentovat kulturu lucha libre jako cover Superstar pro WWE 2K22 je mě naplňuje hrdostí,“ řekl Rey Mysterio. “Těším se, že budu moci sdílet příběhy velkých okamžiků mé kariéry s oddanou komunitou hráčů a budu tak mít možnost spojit se s fanoušky WWE zcela novým způsobem, skrze hraní i prostřednictvím mého 2K Showcase.” Rey Mysterio

„Během své kariéry se Rey Mysterio několikrát vrátil, aby znovu a znovu prokázal svou odolnost, a přes všechno, co se mu stalo upevnil svůj odkaz jako žijící legenda sportovní zábavy,“ řekl Alfie Brody, viceprezident pro globální marketingovou strategii společnosti 2K. „Ve stejném duchu odolnosti, WWE 2K22 vrací úder za pomoci spousty upgradů a komunitou požadovaných funkcí, které hráčům poskytují úplnou kontrolu nad zážitkem WWE.“

Od přepracovaného herního enginu po nové ovládací prvky a vylepšené vizuální prvky je WWE 2K22 nastaveno tak, aby vypadalo a hrálo se úplně jinak než jak jsme byli zvyklí. Nový engine ve spojení s dosud nejúžasnější grafikou zajišťuje franšíze bezprecedentní úroveň realismu. Kromě aktualizovaného a intuitivního ovládacího schématu se dočkáme pohlcující prezentace a různých úhlů kamery. Díky tomu pocítí hráči tlak a odměnu za každou ránu, kop a úder.

Oblíbené herní režimy včetně vracejícího se 2K Showcase – v hlavní roli Rey Mysterio – obsahují nové funkce a aktualizace, které hráčům umožňují znovu prožít ikonické okamžiky z nejslavnějších zápasů Mysteria. Ve herním módu MyRISE si hráči plánují vlastní cestu k superhvězdám. S režimem Universe a vylepšenou sadou Creation Suite nabízí WWE 2K22 hráčům možnost plně si přizpůsobit své WWE zážitky do nejmenších detailů. Od převzetí kontroly nad značkami, prémiových živých akcí, výsledků zápasů, soupeření a dalších – nebo vytváření ultimátních vlastních osobností, superstar, arén i šampionátů. Hráči navíc mohou sdílet všechny své výtvory s globální komunitou WWE 2K22 napříč platformami.

WWE 2K22 navíc přináší i nové režimy: MyGM a MyFACTION. V MyGM hráči vstoupí do role generálního manažera WWE a vydají se na cestu k budování největší značky ve vesmíru WWE. Hráči tak dostanou příležitost převzít otěže a ukázat se na největších pódiích sportovní zábavy, od sestavení konečného seznamu WWE Superstars a Legends po rozvoj ikonických rivalit a zúčtování šampionátů. S prvním franšízovým režimem MyFACTION pak mohou hráči shromažďovat a spravovat svou vysněnou frakci pomocí týdenních událostí a pravidelných aktualizací, které poskytují obrovské výzvy a možnost opakovaného hraní.

Jak můžete vidět WW2K22 vypadá opravdu úchvatně a tak je jen otázkou jestli zaujalo dostatečně i vás. My se rozhodně těšíme až si to v kleci vyříkáme mezi nejslavnějšími superstar WWE!

Zdroj
Foto: WWE 2K22

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button