NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Pirátská hra King of Seas vyjde v únoru

King of Seas je akční role-play hra, ve které se stanete pirátem a budete brázdit vlny fiktivního světa. Release date trailer hráče láká na pirátské dobrodružství s bizarními postavami a s řadou námořních bitev. Na nás však předčasný přístup do této hry dojem moc neudělal.

https://www.youtube.com/watch?v=eBxwtY0mv3E

King of Seas je titul velice podobný hře Sid Meyer’s pirates. Oproti starší hře na první pohled KoS zapůsobí lepší grafikou, ale otázkou je, jak bude hratelný. KoS má hráči umožnit vžít se do role nedobrovolného piráta, vyplout na moře a vybudovat si jméno skrze různé mise. Základem hraní jsou námořní bitvy, kdy musíte svoji loď různě natáčet a pak časovat výstřely z různých druhů děl.

Když v září minulého roku vyšel trailer na KoS, byli jsme tím nadšeni. Hra měla vyjít už loni, ale nakonec se její vydání zpozdilo až na únor 2021, což je zřejmě hodně dobře. Když jsem se totiž dostala k alpha preview, kde byl gameplay uzamčen na první tři čtvrtě hodinu hry, narazila jsem při průchodech hned na několik bugů. Počáteční mise také byly docela zklamáním, neboť nebyly příliš zajímavé a soustředily se na “jeď tam a přivez toto zpátky.” Snad dodatečný čas vývojářům umožnil tyto bugy odstranit.

Celý dojem z prvního hraní jsem shrnula v názorové recenzi, kde jsem také zmínila, že při sledování gameplaye z pozdější části hry vypadá KoS mnohem zajímavěji. Proto doufám, že hra v plné produkci bude mít hráčům co nabídnout, jinak ji konkurence v podobě třeba Sea of thieves potopí až ke dnu.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button