NovinkySeriály

Seriál The Cuphead Show už za měsíc na Netflixu!

Necelý měsíc zbývá, než se přesvědčíme, jak se Netflix vypořádal s náročným úkolem: vrátit se ke kořenům americké animace. Nový animovaný seriál The Cuphead Show se objeví na Netflixu už 18. února. Fanoušci původní milované a oceňované run and gun hry i fanoušci práce bratří Fleischerů se tak mohou těšit na návrat do 30. let. Těm prvním seriál ukrátí čekání na DLC, těm druhým snad připomene staré časy.

Necelý měsíc zbývá než se přesvědčíme, jak se 2D animátoři vypořádali s náročným úkolem: napodobit zlatá léta animace. Na oživení světa původní retrohry dostali 12 dílů po 12 minutách, což by mělo být víc než dost. Celá The Cuphead Show má být postavená na jednorázových gazích a vtipně napsaných postavách, tedy přesně tak, jak fungovaly stařičké animáky. A jelikož hlavního oponenta obou hrnků bude představovat sám ďábel, mohla by to být pekelná zábava. Stále ale není jasné, zda bude všech 12 dílů sledovat jeden příběh, nebo půjde o 12 uzavřených epizod. Na výrobě se podíleli oba bratři Moldenhauerovi, kteří stojí za původní hrou a studiem MDHR.

Přestože Cuphead vyšel už v roce 2017, pořád se jedná o oblíbenou a pověstně obtížnou hru. I proto stále ještě čekáme na poslední nášup. Nové DLC s názvem The Delicious Last Course má do hry přidat nové protivníky, zbraně i výzvy. A kromě celého nového dobrodružství kuchaře Saltbakera se dočkáme i nové postavy – k Šálkovi s Hrnkem přibyde slečna Pohárová. Rozšíření má přijít už 30. června, takže do té doby můžete seriál překoukat, kolikrát budete chtít.

Zdroj
Zdroj obrázků: Netflix

Kristián Klein

Rád čtu českou tvorbu, ať už jde o fantastiku, nebo o komiksy. Hrabu se v médiích, fandomech a kyberkultuře. Když videohry, tak indie blbůstky, když deskovky, tak s nápadem, nejlíp s figurkama. Audioknížky a podcasty jsou fajn relax pro oči.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button