NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 se připomíná novým trailerem

Očekávaný titul Dying Light 2 od společnosti Techland má vyjít už za necelý měsíc. Podle generálního ředitele společnosti Pawla Marchewka se jedná o nejambicióznější projekt, jaký kdy jejich společnost vytvořila. O pravosti výroku se přesvědčíme už 4. února 2022. Ale vraťme se k slibovanému traileru. Ukázka byla odhalena při příležitosti představení grafických karet GeForce RTX 3090 Ti a RTX 3050.

Během konference CES 2022 se Nvidia vytasila s těžkým kalibrem. Představila několik titulů běžících na technologii RTX. O jednom z nich jsme vás informovali již v dřívějším článku. Svůj prostor dostal i zmíněný titul Dying Light 2 Stay Human, u kterého můžeme vidět kvalitu osvětlení, propracovanost stínů a Ray Tracing.

K dispozici je i podpora Nvidia DLSS, která zajišťuje kvalitnější výkon při režimu hraní ve 4K. Techland si zatím systémové požadavky pro plynulé hraní při rozlišení 4K nechává pro sebe, ale i při 1080p/60 FPS hraní s nejkvalitnějším Ray Tracingem bude potřeba minimálně Intel Core i5-8600K nebo AMD Ryzen 7 3700X, 16 GB RAM a GeForce RTX 3080 s 10 GB VRAM.

Dying Light 2 Stay Human vyjde 4. února pro PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Vývojáři také navíc prozradili, že během hraní budeme mít na výběr až z 500 jedinečných kusů vybavení.

Já si myslím, že máme už téměř všechno co potřebujeme vědět. Ale taky nesmíme usnout na vavřínech a upírat zrak jedním směrem. Nezapomeňtě, že na Epic Games Store vychází zase hra zdarma. A co to bude se dozvíte v našem článku od naší nejnovější redaktorky.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button